Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen aki nem...

Én vagyok az egyetlen aki nem emlékszik pontosan hogy mit mikor kezdett el csinálni a babája?

Figyelt kérdés
Mindig olyan pontosan látom leírva hogy pl. 5 honapos 3napos volt mikor átfordult. Vagy 48 hetesen felállt. 10 hónapos a kislányom de még hónapra sem tudnám biztosan megmondani mit mikor csinált.😄
2023. ápr. 18. 12:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hú nem vagy egyedül! 2 gyerekemnél összesen 5 dolgot, ha tudok (első lépések, szobatisztaság, első szavak). Csak a babanaplóik alapján tudok ennél többet.
2023. ápr. 18. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Én sem emlékszem pontosan.4 gyerekem van,és a családban mostanság születtek babák.Az anyukák kérdezgetnek,hogy mit mikor kell csinálni,az enyém mikor csinálta,az övék le van-e maradva,én meg csak ülök,mint a sültgalamb.Esküsz9m nem emlékszem,hogy pontosan mikor kezdtek forogni,mászni,stb.
2023. ápr. 18. 16:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül azt tudom, mikor állt fel először, mert a névnapján történt és hogy mikor indult el, mert az meg bolondok napján aprilis 1én.
2023. ápr. 18. 17:25
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát pontosan már én sem emlékszem. Mentségemre legyen mondva, hogy a legkisebb is már 19 éves. De megvannak a babanaplók, abban meg tudom nézni. Legrészletesebben érdekes módon pont a legidősebbnél (31 éves), mert akkor még volt időm részletesen felírni mindent. Még azt is írtam, hogy éjjel hány órakor kelt (szörnyen rossz alvó volt).
2023. ápr. 18. 18:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Örülj neki! Ha nem fejlődött volna normálisan, biztos megjegyezted volna.

Én ki se tudom törölni az agyamból, annyira ekörül forgott a nagyobb egész babakora. Fejlesztésről fejlesztésre, orvostól orvosig...muszáj volt mindent megjegyezni, feljegyezni.

A kisebbnél jóval nagyobb vonalakban emlékszem csak, mert nála nem volt gond. Addig jegyeztem csak, míg ki nem derült, hogy vele minden oké.

2023. ápr. 18. 19:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Én írtam…plusz fotó/ videó van ról

Aztán végül össze kellett szednem egy felmérés miatt, így szinte pontosan emlékszem mindenre.. amire nem azt könnyen meg tudom nézni.

Ami konkrét adat ( súly) azt pedig szintén jegyzetből tudom

2023. ápr. 18. 19:53
 17/17 anonim ***** válasza:
En havonta, kesobb fel evente csinaltam ilyen osszefoglalo infografikat, ahol le volt irva mennyi idos epp, miket csinalt, a meretei, ilyesmik, innen tudom.
2023. ápr. 18. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!