Én vagyok az egyetlen aki nem emlékszik pontosan hogy mit
mikor kezdett el csinálni a babája?
Figyelt kérdés
Mindig olyan pontosan látom leírva hogy pl. 5 honapos 3napos volt mikor átfordult. Vagy 48 hetesen felállt. 10 hónapos a kislányom de még hónapra sem tudnám biztosan megmondani mit mikor csinált.😄
Én is így vagyok vele, kicsit rosszul is érzem magam, amikor anyósom előkapja a kis babakönyvet és mondja, hogy bizony a férjem is ekkor meg akkor csinált mindent, mint a lányunk. Pedig az nem ma volt :D
2023. ápr. 18. 12:54
2/17 anonim válasza:
Ezért csináltam azt a gyerekek születésétől kezdve, hogy ha csináltak valamit, még aznap este felírtam dátummal a babanaplóba. Az oviba iratáskor kérdeztek ki, mikor ült fel, mikor állt fel, mikor indult el, mikor szólalt meg, stb. Elővettem a naplót és soroltam a dátumokat. Hasznos volt és én is még egyszer meglepődtem, hogy milyen korán történt ez is, az is.
2023. ápr. 18. 12:58
3/17 anonim válasza:
Nekem pár napja írta a barátnőm, hogy a kislánya x kg, és hogy a nagyobb lánya ilyenkor még csak ennyi meg annyi kg volt. És akkor jöttem rá, hogy gőzöm sincs mikor hány kg meg hány centi volt a fiam. :D Azt tudom, hogy 10hónaposan állt fel, de hogy mikor ült meg mikor kezdett mászni, gőzöm sincs :D
2023. ápr. 18. 13:12
4/17 anonim válasza:
Nekem 3 gyerkőcöm van, és számon tartom ezeket a dolgokat,mindig felírtam mindent,és így össze is tudom hasonlítani ha valaki kérdezi melyik eppen mekkora volt ,mit mikor csinált, igazából érdekességkeppen tök jó,na meg később fontos lehet akár mit mikor csinált mondjuk egy iskolaérettségi vizsgálatnál :-)
2023. ápr. 18. 13:16
5/17 anonim válasza:
Azt pontosan tudom,hogy a most 9 eves lanyom 10 honaposan november 24-en tette meg az elso lepeseit(egy szamomra nagyon fontos szemely szulinapja volt akkor es meg is jegyezte,hogy ez az ajandek a lanyomtol neki)
A fiam 12 honapos,es mar most csak kb-ra tudom,hogy mikor ult,mikor kuszott stb.lyukas mar az agyam,oregszem 😂
2023. ápr. 18. 13:22
6/17 anonim válasza:
Azt se tudom milyen nap van, amúgy is szétszórt és feledékeny vagyok, erre jött rá a gyerek.
Szándékosan felírom a fontos mérföldköveket a babanaplóba és videózok és annak a dátuma alapján visszakeresem ha elmaradt a felírás. De fejből nem tudom ezeket én se, nem is akarom megjegyezni, van egy csomó más amit tudnom kell napi szinten, nincs már hely. :D
2023. ápr. 18. 13:37
7/17 anonim válasza:
3 gyerekem van 2 felnőtt 1 kicsi, gondoltam majd most a 3.nál figyelek, hát előbb eszembe jut mit csinált a 2 nagy mint a kicsi🙃
2023. ápr. 18. 13:56
8/17 anonim válasza:
Én is csak 1-2 dolgot tudok.
A 2. babakora meg teljesen homály, pedig csak 6 éve volt
2023. ápr. 18. 14:02
9/17 anonim válasza:
Pedig fontos,oviban bolcsiben ,de kesobb ha barmi fejlesztesre szorul a gyerek,neurologus es fejl.ped.is kerni fogja. En megjegyeztem a kuszas maszas jarast. Felallast igy kulon nem tudom de azt nem is kertek.
2023. ápr. 18. 14:28
10/17 anonim válasza:
Én felìrtam, hogy el ne felejtsem. Arra, hogy mikor kezdett màszni, ès mikor àllt fel, azèrt emlèkszem fejből, mert kifejezetten koràn kezdte, ès ,,kerek" időpontban. Pl. x hònap 2 hetesen, x hónaposan tette. De meg nem tudnàm mondani fejből, hogy egyebeket mikor kezdett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!