Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik nevet (eket) nem adnád...

Melyik nevet (eket) nem adnád soha a gyerekednek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Orália például, ami eszembe jut.
2010. okt. 8. 20:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Taksony, Koppány, Tihamér, Gerzson

Eufrozina, Rózsa, Ida, Jolán, Irén

2010. okt. 8. 20:25
 3/21 anonim ***** válasza:
Amik nem magyar nevek,vagy csak becenevek.
2010. okt. 8. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok van ami nem tetszik, például Zétény, Örs, Milán, Ferenc,Friderika, Gizella, Dóra, Tamara, Lola, stb. nehéz lenne felsorolni...
2010. okt. 8. 20:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés jobb lenne hogy melyik nevet adnád gyermekednek szivesen? Mert a MTA bejegyzett nevei között kb 20 név van ami tetszik a többit soha nem adnám a gyerekemnek. :))
2010. okt. 8. 20:26
 6/21 anonim ***** válasza:
36%
régieseket és a 100(de talán inkább 500, de olyan lista nincs) leggyakoribb keresztnév listájáról egyiket sem adnám soha. meg ami nagyon cigányos vagy bugyuta amerikai nevek magyarosított változata.
2010. okt. 8. 20:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Különleges és külföldi nevet sosem! nem akarom, hogy a gyerekem a neve miatt beskatujázzák. Hogy mik ezek?

Ezer millió van, nem tudok példát! ismerek olyat aki az olasz hangzású vezetéknévhez szerb nevet adott...ajjjjj szörnyen hangzik már kimondva is!!!

2010. okt. 8. 20:31
 8/21 anonim ***** válasza:
50%

hétköznapi neveket. az én gyerekemnek nem lesz 12 egy tucat a neve(persze nem a dzenniferre és társaira gondolok). egyrészt nem is tetszenek, másrészt nekem unalmasak. egy egyszerű hangzású, rövid, de különleges nevet fog kapni.

de én úgy tartom, hogy mindenki neki tetsző nevet választ, mert a név nem határozza meg az embert szerintem.

2010. okt. 8. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Psziché! Ez egy adható női név! :)

Múltkor egy hasonló kérdésnél találtam rá... Mondjuk a Balzsam sem semmi,szintén női név... :)

Itt tudtok csemegézni:

[link]

2010. okt. 8. 20:49
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden magyarosított helyesírású név: Dzs-vel kezdődőkkel az élén.

Idióta nevek:Kavics, Napsugár, Ajándék, Szivárvány,..stb. Gyagyán becézhetőek: Zombor (Zombika)

Nem katolikus, de valláshoz erősen köthetőket: Mohamed, Ráhel,Mózes, Thol..stb.

Sorozat, filmek után adott nevek: Paulina, Izaura, Rómeó

És ami abszolut nem megy a vezetéknévhez, vagy az duplázva: Farkas Piroska, Gábor Gábor,És jöjjenek a nevetség tárgyai, egy kis mosoly nektek mára: Pofá Zoltán, Ha László, Fel Elek, Agyalá Gyula, Alle Glória, Bekő Tóni, Blend Ahmed, Bud Izsák, Buz Imre, Csecs Emőke

2010. okt. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!