Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha teljesen...

Mit tehetek, ha teljesen elhidegültünk egymástól?

Figyelt kérdés
A terhességem kb. 20. hete óta nem nyúl hozzám a párom. Korábban szinte minden nap szeretkeztünk, nagyokat bújtunk. Nekem az ölelés, simogatás a szeretet nyelvem, el is mondom neki sokszor, mennyire hiányzik. Nagyon sokszor lát azóta sírni, de a helyzet nem változik. Azt mondta, zavarja, hogy egy kisbaba van a hasamban, ezért nincs szex, de attól az intimitásnak nem kellett volna teljesen megszűnnie szerintem. Olyanok vagyunk, mint a testvérek. Hiába sírom magam álomba, nem tesz semmit. Már azon gondolkozok, hogy ennyire taszító lennék? Akkor miért van velem? Jelenleg 1 hónapos a kislányunk, azóta sincs köztünk még egy csók sem. Hiába kezdeményeznék, ő inkább a telefonját nyomkodja, vagy hirtelen eszébe jut valami. Én a kórházból olyan súllyal jöttem haza, mint a terhesség előtt, a terhesség előtti ruháimban. Minden nap sminkelek, és bár itthon nem magassarkúban járkálok, de nem hagytam el magam cseppet sem. A környezetemben sok elismerést kapok, hogy mennyire fitt anyuka vagyok, meg csinos, szóval a gond biztosan nem ez. Én nagyon szerelmes vagyok belé, szó szerint az életem. Annyira megvisel ez az egész, hogy néha félek, hogy a gyereket sem fogom tudni lassan rendesen ellátni. Mit lehet tenni? A váláson kívül létezhet megoldás? Megbeszélni nem lehet vele, ő csak azt hajtja, hogy ő nem érzi amit mondok, szerinte minden rendben köztünk. Persze olyankor sem simogat meg, nem ölel meg, mostanában már rám sem néz. A gyereket szereti, segít is mindenben, azzal nincs gond.
2023. ápr. 13. 12:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
7# Nem a szexhiány a gyanús,hanem hogy egy ölelés,simogatás,puszi sincs. Én a terhesség felétől veszélyeztetett terhes voltam így nem volt semmi a végéig,de folyton ölelkeztünk,szeretgetett,simogatott. A szülés se volt kutya,több napig kórházban is voltunk,de minden látogatási időben ott volt ölelgetett folyamatosan és itthon is. Iszonyat kimerültek is voltunk,ráadásul hetekig nagyon rossz állapotban voltam(úgy volt vért is kell kapjak ott visszafeküdni,slampos is voltam,nem a csinosság volt az első nekem ott),de ő végig ott volt és tojt arra,hogy van-e szex vagy nincs,de minden más akkor is volt. Ahogy lement a 6 hetes időszak pedig rendszeresen együtt voltunk újra,emellett ugyanúgy szeretget(9 hónapos a lányunk,de ha rajta múlna,már most szeretne például még egy gyereket,imádja a családunk). Ezért gyanús amit csinál,főleg ha előtte nem volt ilyen. Nekem gyanús lenne,mivel én ismerem a férjem 13 éve és ha máshogy viselkedne,mint korábban,nem hagynám annyiban. Ki lehet számolni nálunk is,20.hét körültől nem lehetett és plusz a 6 hét.
2023. ápr. 13. 13:16
 12/26 anonim ***** válasza:
97%
Az utolsó pár mondatodnál fordult még az én fejemben is a dolog, hogy lehet szeretője. Az valóban zavarhatta, hogy baba van, és így nem ment neki a szex, a férfiak sem gépek, vannak érzelmi gátlásaik. Még esetleg az is belefér, hogy most anyának lát téged, nem nőnek. De az furcsa, hogy nincs csók, ölelés, rá sem néz. Ez már lehet bűntudat miatt is. Én kicsit utánanéznék a dolgainak, és a házon kívül töltött idejének.
2023. ápr. 13. 13:19
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
12# egyetértek sajnos
2023. ápr. 13. 13:44
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Azért ne letámadd,csak mond neki,hogy ezt tisztáznotok kell.Le kell ülni,és komolyan elbeszélgetni Mondja el,hogy mi a probléma,mert neked ez így nem jó.Ennyit megér a dolog.Ha nem hajlandó,vagy elutasítja a beszélgetést,nem hajlandó változtatni, esetleg kiderül valami, akkor nálam repülne.Nekem is csak egy életem van,nem fogom szomorúan,vágyakozva leélni.
2023. ápr. 13. 13:48
 15/26 anonim ***** válasza:
95%
7es, nem. És a kérdés nem is (csak) a szexről szól, hanem a közeledésről, a csókról, ölelésről. Nálunk is kb kéthavonta egyszer van csak szex, mert egyikünknek sincs rá igénye (gyerek előtt se volt magas a libidónk, sőt), de az intimitás, a közelségérzés megvan, és mindketten érdeklődünk a másik iránt (fel se merülne, hogy hagyjuk, hogy a másik sírva vagy rosszkedvűen aludjon el). Amúgy az 1-es voltam.
2023. ápr. 13. 13:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem is gyanùs a dolog, hogy van valakije. Szülés után rajtam maradt jó nehány kiló, megnyúlt a hasamon a bőr, sokáig tükörbe sem bírtam nézni. Párom mégis kívánt. Nem tudom elképzelni, hogy egy férfit ennyire hidegen hagy egy csinos nő, aki a gyermeke édesanyja.
2023. ápr. 13. 14:00
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos én is úgy gondolom van valakije. Nekünk 3 gyermekünk van,mindketten szeretjük a szexet és az intimitás is nagyon fontos számunkra, viszont a terhességeim kb felétől nem nagyon volt szex,mert valahogy Nekem nem volt az igazi, Ő meg félt,hogy fájdalmat okoz, de az intimítás meg volt, az örömszerzés is. Szülés után is, nem volt nap hogy je ölelt volna csókolt volna meg, még ha nem is éreztem magam a 3.trimesztertől igazán csinos nőnek (pedig keveset híztam és a szüléssel le is ment mind),sőt annál inkább éreztette,hogy mennyire szép vagyok, és mennyire szeret.

Nagyon sajnálom kérdező egyátalán nem ezt érdemled,szerintem beszéld meg Vele higgadtan,kérdezz Rá,mert ez így abszolúz nem normális a férjed részéről, és ezért nem Te vagy a hibás.

2023. ápr. 13. 14:48
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Mivel már sokszor próbáltad megbeszélni, és nem történt semmi, én utánajárnék csendben, hogy mi a helyzet. Bár igazából ez már mindegy, mert akár van valakije, akár nincs, ez már úgy szar, ahogy van. Ha párterápiára hajlandó lenne, annak adnék egy esèlyt, ha meggyőződtem róla, hogy nem csal meg.

Ezzel párhuzamosan felhagynék ezzel a láthatóan sajnos egyoldalú ragaszkodással, és magamba fektetnék, megtennék mindent, hogy több örömem legyen a hétköznapokban, és ne maradjak le egy ilyen ember miatt a gyerekemnek erről az életkoráról, amikor ennyire pici.

2023. ápr. 13. 16:04
 19/26 NTBS ***** válasza:
8%

Én úgy tudom szülés után 6 hetet szokás várni.

De ezt meg kell beszélni.

2023. ápr. 13. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szokás 6 hetet várni?Egy csókkal,egy öleléssel?Mert az sincs.Amúgy a szexre kb igaz,de csak kb.
2023. ápr. 13. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!