Hogyan tornaztassam/erösitsem a kisfiam fejet?
Ha hason van akkor nagyon szepen emeli a fejet. Nagyon szepen minden iranyba nez. De ha fel akarom venni akkor a nyaka mindig hatranyaklik. Tornaztatom ( a vallanal felemelem, Katona-modszer). Nemsokara fog jarni babauszasra is. De nem tudom hogy meg milyen modszerrel/tornaval tudnam erösiteni a fejet. Itt a különbözö babatorna sajnos nem elerhetö mint pl a Deveny-torna.
Elöre is köszönöm a segitsegeteket!
Ó, hát akkor elég gyanús, igen, addigra már magától is tudnia kéne tartani, mindenféle torna stb. nélkül. Amikor a válladra veszed pl. büfögtetni, akkor sem emeli a fejét?
Majd írj, hogy mit mondott a neurológus.
#4 voltam
Kedves #4!
Mindenfelekeppen irok!
De amikor a vallamra teszem, vagy az oldalamra akkor emeli es forgatja a fejet. Ha adok neki egy jatekot es ö haton van akkor fejet huzza a melkasahoz hogy minel jobban lassa a jatekat. :)
Csak akkor nyeklik a feje amikor felveszem vagy lerakom.
De közben a mozgasa szepen fejlödik.
"Ha adok neki egy jatekot es ö haton van akkor fejet huzza a melkasahoz hogy minel jobban lassa a jatekat." Értem, hogy ezt pozitívumként írtad, de nem az, mert ebben az esetben a kezével kéne közelebb vinnie a játékot az arcához, hathónaposan már tudatosan kellene használnia a kezét erre :/
Update:
Voltunk neurologusnal es mindent rendben talalt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!