Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Két hetes kisfiam hogyan...

Két hetes kisfiam hogyan tornáztassam?

Figyelt kérdés

Az egyik oldalra könnyebben fordítja a fejét, a másikra szinte alig! Ha hason van, akkor szintén az egyik oldalon jobban meg tudja emelni,mint a másikon!

Tudom itthoni tornával kicsit erősíteni?

2011. dec. 22. 07:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Masszírozni kell a nyakát.Nekem is elfeküdte magát a pociban.És megpróbálni átfordítani a másik irányba ha megy és engedi amikor pihen.
2011. dec. 22. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:

szia

2 hetesen te még véletlenül se masszírozd! A lehető legrosszabb amit tehetsz vele. ÉS ne is tornáztasd, ha 1 hónaposan se fordítja a fejét másik irányba, a gyerekorvossal beszéld meg mit tehetsz. DE te, önkényesen semmit.

2011. dec. 22. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Most néztem mit válaszolta 2.-Én az 1.vagyok.Kérdezd meg a gyerekorvost és a védőnőt.Nekem ezt mondták az első naptól.De hát ahány ház...Ahogy itt olvasom nagyon sok különbség van orvosok és védőnők között.A masszírozás alatt egy újjal értettem.Na mindegy.Remélem válaszolt valamelyik szakember is.
2011. dec. 23. 21:18
 4/4 Mackó3 válasza:
de igen is szabad maszirozni a nyakát és kis hátát,babaolajjal nagyon gyengéden és nem durván,legyen sokat hasmánt,vagy ha hordozod mondjuk ,,repülözzetek,, :)
2012. febr. 16. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!