Két hetes kisfiam hogyan tornáztassam?
Figyelt kérdés
Az egyik oldalra könnyebben fordítja a fejét, a másikra szinte alig! Ha hason van, akkor szintén az egyik oldalon jobban meg tudja emelni,mint a másikon!
Tudom itthoni tornával kicsit erősíteni?
2011. dec. 22. 07:43
1/4 anonim válasza:
Masszírozni kell a nyakát.Nekem is elfeküdte magát a pociban.És megpróbálni átfordítani a másik irányba ha megy és engedi amikor pihen.
2/4 anonim válasza:
szia
2 hetesen te még véletlenül se masszírozd! A lehető legrosszabb amit tehetsz vele. ÉS ne is tornáztasd, ha 1 hónaposan se fordítja a fejét másik irányba, a gyerekorvossal beszéld meg mit tehetsz. DE te, önkényesen semmit.
3/4 anonim válasza:
Most néztem mit válaszolta 2.-Én az 1.vagyok.Kérdezd meg a gyerekorvost és a védőnőt.Nekem ezt mondták az első naptól.De hát ahány ház...Ahogy itt olvasom nagyon sok különbség van orvosok és védőnők között.A masszírozás alatt egy újjal értettem.Na mindegy.Remélem válaszolt valamelyik szakember is.
4/4 Mackó3 válasza:
de igen is szabad maszirozni a nyakát és kis hátát,babaolajjal nagyon gyengéden és nem durván,legyen sokat hasmánt,vagy ha hordozod mondjuk ,,repülözzetek,, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!