Mackó3 kérdése:
A babám 3 és fél hónapos, már jól tartja a fejecskéjét hasmánt is csak picit mintha húzna az egyik oldalra, hogyan tornáztassam ebben az esetben?
Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 15:08
1/6 anonim válasza:
te sehogy! pocakot, lábat, kezet lehet, de fejet, nyakat NEM!
vidd el az orvosotokhoz, majd elküld gyógytornára és ott mutatnak gyakorlatot
2/6 A kérdező kommentje:
igen kb. egy hónap mulva kell mennünk orvoshoz és azért gondoltam tornáztatnám,csak nem tudom hogyan...
2012. febr. 14. 15:49
3/6 anonim válasza:
Te tényleg sehogy. Ez nem olyan,amit a szülő otthon meg tud oldani!
4/6 anonim válasza:
nem egy hónap múlva kell menned, hanem mondjuk holnap.
ha a babádnak valami gondja van akkor mennetek kell.
ez nem egy olyan dolog, hogy jajj egy hónap múlva orvos, addig feltuningolom a kicsit.
ez olyan, hogy valami gondot látsz rajta akkor elviszem most orvoshoz és segítsünk neki. mert egy ilyen miatt lelassulhat a fejlődése... aminek mint tudjuk elég húzós következményei lehetnek :(
5/6 A kérdező kommentje:
az volt mondva sokat ,,legyen hasmánt és maszírozzam a kis hátát,és egy hónap mulva megnézzük,,és az ortopéd szerint nincs gond...
2012. febr. 14. 17:22
6/6 A kérdező kommentje:
szóval nem kaptam segítséget...kivárom a következö prevenciót...
2012. febr. 14. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!