Miért baj ha megvédem?
Ki hogy értelmezi és reagál a dolgokra. A férjem igazgató volt egy ideig abban az általános iskolában, ahol a fiúnk is tanult. Csemeténk egyszer pont így végigszaladt a frissen felmosott padlón. Apja nem a takarítónőt kérte számon, hanem a csemeténket, mivel
- plussz munkát kellett miatta a néninek végezni
- eleshetett és csúnyán megsérülhetett volna.
Bocsánatot kellett a gyereknek kérni, meg lett büntetve és én nem védtem meg anyatigris módjára. Az ő érdekében, hogy ember legyen belőle. Ne egy neveletlen, bunkó, felelőtlen srác.
Az a baj a mai vilaggal,hogy a gyereknek megvan engedve minden...nincs a felnottek felé tisztelet.rajuk szolni nem lehet,mert serul a lelki vilaguk...az en idomben mikor gyerel voltam meg sem mertuk mondani otthon,ha a suliban pl a takaritono rank szolt,vagy kiabalt,hogy vegigmasztunk a kovon..nem,nem azert mert a draga szuleink jol megmondtak volna a maguket szegeny takarito neninek,hanem azert mert meg mi kaptunk volna egy fulest,hogy mit rosszalkodunk.
Ja,es meg csak oreg sem vagyok,nem azert jovok a bezzeg az en idomben dumaval.(32 eve svagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!