Miért baj ha megvédem?
Gondolom megijedt a no, es hirtelen rakiabalt.
Szerintem a 6 eves ne rohangaljon idegen helyen, rohangaljon a parkban,. erre meg kellene tanitani.
Ha elesik es torik a koponyaja a padlon akkor meg azert hoborognel.
Igaza volt a nonek.
Anno felszolgalokent dolgoztam egy kis üzletben és ott nekünk kellett takarítani is. Épp végeztem a tükör pucolassal, ami amúgy egy boxban volt, tehát az asztalt megkerulve lehetett csak hozzá férni, amikor apuka a 4-5 éves tündér manócska kisherceggel beméltóztatott sétálni az üzletbe. A gyerek kb azonnal a tükörhöz ment és neki állt végig tapogatni. Szépen raszoltam, hogy hagyja abba, most pucoltam meg. Nem kiabaltam, nem kvaanyaztam, annyit mondtam, ne csináld, most pucoltam meg. Apuka felháborodott és követelte az üzletvezetőt meg a panaszkonyvet. Mondtam, hogy az üzletvezető nincs itt, de szívesen felhivom neki ha akarja, akár el is mondom neki azonnal, hogy a kedves vendeg felháborodott, amiért rá mereszeltem szólni a drága gyermekre, hogy ne tapicskolja össze a frissen pucolt tükröt. A panaszkonyv meg ott van pont a tükör mellett, van toll is, ha mégse fognak, szóljon adok másikat. Természetesen apuka nem akarta, hogy felhivjam a főnököt és mégsem írt be a panaszkonyvbe, csupán puffogva távozott tündér manocska kisherceggel.
Ez az élményem jutott eszembe rólad.
22, azért a te eseted elég más.
Te normálisan szóltál és a szülő jelen is volt. Mondjuk ha normálisan szól az ember nem értem miért kell felháborodni...
Egyébként felesleges szólni neki. Első alkalom. Kint a világban sajnos rengeteg ilyen selejt ember van. A lényeg, hogy amikor hazaérnek te mindig ott legyél nekik és számíthassanak rád. Ha még egyszer lesz ilyen akkor ráér bemenni rákérdezni, hogy akkor ez hogy is volt. Bár egyébként kétlem hogy mindkét gyerek ferdítene egyszerre.
23!
A lényeg az lett volna, hogy a kedves szülő olyan miatt akarja a gyereket "megvédeni", ahol a gyerek a "bűnös", nem a rá szóló felnőtt.
25!
Lehet a kérdező gyereke volt aznap már a tobbedik, akire rá kellett szólni.
Olyan életszerűtlen, hogy a másik konyhás néni megismétli kedvesen, magyarázgat a 12 évesednek, hogy miért szóltak rájuk.
Ennyire jelentéktelen dologra nem fordítanak ekkora figyelmet. 100, hogy kissé kiszínezték a lányok.
Max. azért mehetnél legközelebb, hogy 1, bocsánatot kérj, amiért egyedül küldted őket, 2, nem tudnak viselkedni.
A kiabálás meg nyilván elkerülhetetlen volt. Nem lehet mindig üntyülipüntyülizni. Ha nem ott állt mellettük, hiába suttogott volna kedvesen a bogaradnak: hogy kedveském, ülj már le, úgy se hallja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!