Miért születik ennyi óriásbébi?
Figyelt kérdés
A terhesvitaminok miatt?2008. dec. 29. 00:22
11/12 anonim válasza:
Nekem a védőnő azt mondta, hogy az Elevites babák nagyonk lesznek. Nem tudom, hogy ez mennyire igaz. Én Elevitet csak egy hónapig szedtem, és két hónapig Gravidát, utána már semmit, nekem 3070g lett a fiam, szóval egyáltalán nem hatalmas. De pl. a fodrászom semmilyen vitamint nem szedett, sőt, terhesen is alig evett (hogy ne romoljon el az alakja - hát nem is romlott, szülés után 3 nappal találkoztam vele, köldökig érő pólóban volt és olyan lapos volt a hasa, hogy el se hittem, hogy szült), és 4200 grammos babája született. Szerintem ma azért születik több nagy baba, mert a táplálkozásunk, élelmiszereink is változtak, nem ugan azt esszük, amit anyáink.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom,de én nem szedtem egy darab terhesvitamint sem,előtte tabit sem,meg nagyon vitaminokat sem és cukros sem voltam,mégis 4kilós kislányom született.Én meg csak 8 kilót híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!