Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi "én-idő"...

Szerintetek mennyi "én-idő" jár egy anyukának?

Figyelt kérdés
Én idő alatt azt értem, amikor az anyuka zavartalanul a hobbijával, magával foglalkozhat. Napi fél óra? Heti egy? Stb.
2023. ápr. 7. 12:28
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
46%

“Jár” de ha nincs aki átvállalja, akkor is “jár”? Akkor baxxa be a szobába a gyereket, ő meg zen módba kapcsolva festegessen fülhallgatóval a fülében(hogy ne hallja a bömbölést.) ?

Van olyan anyuka ismerősöm, aki egyedülálló, nagyik nem válllaják a gyereket, ő mit csináljon? Másik anyukának meg kinyalják a popóját, konkrétan a nagyik nevelik a gyereket. Nála csak mutatóban van, ha ismerősök előtt kell vele villogni.

2023. ápr. 7. 12:51
 12/29 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az egyedülálló anya egy speciális eset. Az nehéz helyzet. Ott hiába jár, ha nincs. Nagyon esetleg bébiszittert lehet fogadni, vagy egy barátnőt szomszédot megkérni míg ügyeket intéz és azt hosszabbra nyújtani esetleg lecsípni extra perceket magának.

De ahol apa is van ott meg kell tudni oldani

2023. ápr. 7. 12:56
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Na igen. Nálunk van apa, de bármit bevet a “gyerekmentességért”. Főz, takarít, bevásárol, csak épp a gyerek van rajtam napi 24-ben. Én már egy takarításnak is örülnék, de a férjem nem hajlandó a lányunkkal lenni. Akkor van szabim, ha alszik a kicsi.
2023. ápr. 7. 13:01
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Annyi, amennyire szüksége van, hogy az idő többi részében jó anya, feleség stb. legyen. Nem lehet az ilyet maximálni, vagy nem lehet azt mondani, hogy pl. naponta x perc/óra, mert lehet, hogy napi fél óra helyett heti fél nap az, amire szüksége van valakinek, hogy kikapcsoljon, eleresszen - és ez hobbitól is függ persze. Van olyan, aki pl. kicsi gyerek mellett nem is bír kikapcsolódni, vagy ha tudja, hogy valami gond van - akár ha egy nátha. (Én pl. ilyen aggódós vagyok, hiába próbálok kikapcsolni, folyton a gondon kattog az agyam. Aztán amikor éppen minden rendben van, akkor kell egy kicsit hosszabb "vakáció", mondjuk pár óra, fél nap.)
2023. ápr. 7. 13:04
 15/29 anonim ***** válasza:
19%
Ki a tököm válaszolt neked “babám”?
2023. ápr. 7. 13:14
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Te tipikusan az az anyuka vagy, aki vernyog, hogy nincs szabadideje, mert az JÁR neki, de közben a gyereke minden fingására ugrik és képtelen apukával hagyni a szepa szorongós kicsit. Ha ott a lehetőség, csinálj.
2023. ápr. 7. 13:17
 17/29 anonim ***** válasza:
76%

Amnyi amennyire szukseged van es megtudod oldani.

Nem gondolnam h ezt szamszerusiteni kellene. Lehet h egyik heten nem lesz masik heten akar egy fel nap is.

2023. ápr. 7. 13:36
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

Nyilván ez függ az apa leterheltségétől.

Amikor apa otthon van akkor nyilván el tud menni akár hová, akár mennyi időre, ha már nem szoptatja a gyereket.

2023. ápr. 7. 13:40
 19/29 anonim ***** válasza:
79%

Ezen az oldalon mindig eltérnek az anyukák a kérdéstől :DBassza br a szobába stb..

Nyilván azoknak szól a kérdés akiknek van lehetőségük erre.

Szerintem naponta fél óra- 1 óra ami megoldható ha van apuka vagy valaki vigyázzon rá.

Nekem van segítségem de így se "jár"az a kis énidő sajnos..

2023. ápr. 7. 13:59
 20/29 anonim ***** válasza:
83%

Ki mondta, hogy jár?

"Jár", ha van aki biztosítja neked.

De ha nincs, akkor verheted te a feneked a földhöz, hogy "jár'...akkor se kapod meg. ;)

2023. ápr. 7. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!