Mi lett a kapcsolattal, ha az egyik fél akarta volna a terhességet, a másik viszont nem?
Ilyen helyzetben vagyunk...
Én vagyok a kapcsolatban a nő, nem szeretnék gyereket (még, az, hogy a jövő mit hoz, nem tudom, egyelőre biztosan nem). Nem tervezetten lettem terhes.
A párom viszont örült a hírnek, azonnal tervezte, hogy melyik szoba legyen babaszobává alakítva, elmondta azonnal a kedvenc fiú és lány neveit, meg hogy szerintem melyik hangzik a legjobban a vezetéknevével?! Nekem ez így túl gyors, még csak egy éve sem vagyunk együtt, nem is élünk együtt... Szeretem, de ekkora áldozatot nem hozok még érte sem.
Mondtam, hogy nekem erről gondolkozni kell, nem tudok azonnal babanevekről, meg babaszoba tervekről társalogni vele. De egy percig sem kell gondolkoznom igazából, mert tudom, hogy képtelen lennék jelenleg végigcsinálni egy terhességet, felnevelni egy gyereket.
Ilyenkor garantált, hogy a kapcsolatnak is annyi? A páromat szeretem, nem akarnám elveszíteni. Anyukám tanácsa az volt, hogy mondjam azt, elvetéltem, korai terhességnél megeshet bármikor, ok nélkül is.
Mi lenne? A kapcsolatotoknak már most vége. Tök mást akartok (gyerek nélkül is), te hazudozol neki("Mondtam, hogy nekem erről gondolkoznom kell, de egy percet sem gondolkodom igazából"), de legalább ebből a kis szösszenetből azt is megtudtuk, hogy a hazudozás nálatok anyai ágon öröklődik.
A stílusod meg bicskanyitogató. Tesóm volt ilyen okoskodó 16 évesen, amikor azt hitte, nála van a bölcsek köve, mert már befejezte az általánost.
Engem csak az érdekel, hogy kell úgy védekezni, hogy 6 hónap alatt terhes legyek, mert sokaknak ez védekezés nélkül se jön össze. Tudom, a gyiken nagy divat ez az "egyik védekezés se 100%-os"szöveg, de a valóságban egy csomó módszeré 99%fölött van. Akiknek bejön az 1% úgy, hogy együtt se élnek tehát a 6hónapból egyáltalán nem biztos, hogy mind a 6-ban együtt is tudtak lenne azon a pár termékeny napon, az kezdjen el lottózni.
Maradjunk annyiban, hogy te úgy védekeztél, ahogy én helikopter vagyok.
Vetesd el, menjél Londonba, vagy ahova akarsz, csak a pasit hagyd békén, hagy találjon egy normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!