Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért adnak ilyen kirívó...

Miért adnak ilyen kirívó neveket a lány gyermekeknek?

Figyelt kérdés

Ez olyan lassan mintha verseny lenne, hogy kik adják a legkülönlegesebbet. Szerintem 10 év múlva több Nara, Zille, Bodza lesz mint mondjuk Szilvia, Erika, vagy bármi hagyománnyosabb.

Nem az én dolgom, mindenki úgy hívja a gyerekét ahogy akarja, de azért furcsa lesz a László és a Máté mellett egy csiricsáré lány név.

2023. ápr. 3. 19:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10-es, hogyan lehet egy név egyáltalán unalmas?

Maximum gyakori.

De most ott tartunk, hogy kisgyerekek között a Noel, Benett, Bence, Kia, Elizabet stb. a gyakori. A Vince, Kálmán, Béla, Sándor, József, András, Erzsébet, Mária meg a ritka. Vagyis aki különleges nevet akar, valójában az ad gyakorit, aki meg a mai 70-80 évesek körében gyakori nevet ad, az ad különlegeset a kisgyereke korosztályában.

2023. ápr. 4. 09:15
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
11. Hát úgy, hogy unalmas. Nekem. Tök oké, ha neked nem, de engedd már meg, hogy elmondjam, hogy nekem mi unalmas. A Zille meg ennyi erővel hol csiricsáre, azzal nincs bajod? És amúgy mi a gond azzal, ha most a Noel a gyakori? Neked nem kell tetszeni vagy a gyerekednek ezt adni. Én olyan nevet adtam, ami nekem meg az apjának tetszett, nem azt néztem mennyire különleges, mert egy idő után egyik sem lesz az. Szerintem nagyon vicces amikor valaki azt méregeti, mennyire különleges nevet adott a gyerekének, közben meg senkit nem érdekel, csak az ilyen kérdező féléket 😄
2023. ápr. 4. 09:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Szerintem az értő olvasást gyakorold még egy kicsit.
2023. ápr. 4. 10:27
 14/20 anonim ***** válasza:
23%
13. Elmondod mi a problémád? Feltettél egy kérdést, válaszoltam. Nem tudtam, hogy neked csak az a jó válasz, hogy ja a Zille egy okádék név, bezzeg a László. Szóval elmondanád mi az a szellemi magaslat amit eltévesztettem?
2023. ápr. 4. 14:36
 15/20 A kérdező kommentje:
Sokadik nekifutásra sem ment úgy látom. Nem semmi :)
2023. ápr. 4. 14:52
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

6os az Erika legalább normális. De a Nara, Zille Milla stb...rettenetesek.

Oké hogy neki ezek tetszenek de ne a gyerekkel szúrjon már ki.

2023. ápr. 4. 17:45
 17/20 anonim ***** válasza:
92%
12es a Noel gfull unalmas. Minden harmadik gyerek az. Elkiáltod magad játrszón hogy Noelkaaa és ha 2an nem futnak oda egy se. Értem én hogy valakit zavar ha njcs sa gyerekén kívül még vagy 5 ugyan olyan nevű a csoportban, de na.. valljuk be a Noel, Benett rém unalmas és fantáziátlan.
2023. ápr. 4. 17:47
 18/20 anonim ***** válasza:
29%

15. Jólvan pufi! H ennyire büszke vagy magadra, legalább tanuld meg helyesen leírni a hagyomány szót, mert okoska nem így írjuk! Tudod, ha már ennyire fontos neked. Imádom, amikor a gödörből felszól a lyuk. 🤡

16. Neked. Nekem sem a kedvenceim, megértelek. De engem speciel nem érdekel, ő gyereke.

17. Szerintem is unalmas. Benett, Noel, Nátán 10 éve volt különleges (az, hogy jó teljesen szubjektív), most már rém unalmas. Ezért sem adnék a gyerekemnek divat nevet, csak azért mert divatos.

2023. ápr. 4. 20:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Ki volt a 15ös?
2023. ápr. 4. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem a Zille nagyon tetszik :)
2023. szept. 6. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!