Miért adnak ilyen kirívó neveket a lány gyermekeknek?
Ez olyan lassan mintha verseny lenne, hogy kik adják a legkülönlegesebbet. Szerintem 10 év múlva több Nara, Zille, Bodza lesz mint mondjuk Szilvia, Erika, vagy bármi hagyománnyosabb.
Nem az én dolgom, mindenki úgy hívja a gyerekét ahogy akarja, de azért furcsa lesz a László és a Máté mellett egy csiricsáré lány név.
10-es, hogyan lehet egy név egyáltalán unalmas?
Maximum gyakori.
De most ott tartunk, hogy kisgyerekek között a Noel, Benett, Bence, Kia, Elizabet stb. a gyakori. A Vince, Kálmán, Béla, Sándor, József, András, Erzsébet, Mária meg a ritka. Vagyis aki különleges nevet akar, valójában az ad gyakorit, aki meg a mai 70-80 évesek körében gyakori nevet ad, az ad különlegeset a kisgyereke korosztályában.
6os az Erika legalább normális. De a Nara, Zille Milla stb...rettenetesek.
Oké hogy neki ezek tetszenek de ne a gyerekkel szúrjon már ki.
15. Jólvan pufi! H ennyire büszke vagy magadra, legalább tanuld meg helyesen leírni a hagyomány szót, mert okoska nem így írjuk! Tudod, ha már ennyire fontos neked. Imádom, amikor a gödörből felszól a lyuk. 🤡
16. Neked. Nekem sem a kedvenceim, megértelek. De engem speciel nem érdekel, ő gyereke.
17. Szerintem is unalmas. Benett, Noel, Nátán 10 éve volt különleges (az, hogy jó teljesen szubjektív), most már rém unalmas. Ezért sem adnék a gyerekemnek divat nevet, csak azért mert divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!