Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3270 grammal és 49 centivel...

3270 grammal és 49 centivel 35 hét 5 napon született baba tényleg kirívó és óriási?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom mindenki ezzel cseszegtet, ha bent maradt volna végig hatalmas lett volna,meg ez nem normális.Persze azt én is tudom hogy nem pici, de könyörgöm majdnem betöltötte a 36 hetet, illetve az is lehet hogy el lett számolva a terhességi hét, ki tudja.Ti mit gondoltok?
2022. febr. 6. 22:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 41. hétre született 4130 grammal és én is állandóan megkapom hogy milyen "nagy" "hatalmas" "stramm" baba.. Engem magam miatt nem érdekel inkább csak nem akarom hogy megmaradjanak ezek a jelzők rajta.. Szóval át tudom érezni. Igazából el kell engedni ezeket a megjegyzéseket. Mást úgy se tudsz tenni. Nem lehet minden baba 3,5kilo. Ha túl kicsi az a baj ha túl nagy az a baj. 🤷‍♀️
2022. febr. 6. 22:03
 2/17 anonim ***** válasza:
Szia! nekem a babam 35+4 re 3000g volt es 52 cm. a baratnom kb ugyan ezzel a meretekkel szult 40. hetre. szoval igen nagyobb babak, szerintem ne erdekeljen mas mit mond. jobb lenne 2kg-val koraszulott osztalyon lenni?
2022. febr. 6. 22:04
 3/17 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem lett volna jó ha 2 kilós.De belem beszélik, hogy biztos beteg, meg cukros voltam csak nem derült ki stb.stb. azért olyan nagy.😭Nincs elég baja az embernek, még az ilyenek is megtalálják....
2022. febr. 6. 22:11
 4/17 anonim ***** válasza:
figyelj ezeket ki kell zarnod. pont eleg amin most keresztul mentetek, nem hianyoznak meg ezek a megjegyzesek. nyugodtan kuldd el oket melegebb eghajlatra, keressenek akkor ha tamogatoan tudnak veled beszelni. hidd el nem csinaltal semmit rosszul. 2es voltam.
2022. febr. 6. 22:17
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen jok ezek a meretek. Az en kislanyom 39 hetre szuletett, na o 48 cm es 2840 gramm volt. A kisfiam 35 het 5 napra született szinten es o 48 centivel és 2990 grammmal született.

Idiota, aki azt mondja, hogy biztos meg ilyenek, nem is ertem, hogy lehet ekkora bunko valaki.

2022. febr. 6. 22:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

1-es, nálatok ugyan nem tudom, mi a helyzet, de testvérem 60 cm-el, 4000 g-al született, mindenki elájult tőle anno, hogy micsoda nagydarab ember lesz belőle, aztán lett 173 cm, vékony. Az unokahúgom is hasonló méretekkel bírt, 160 lett 😃

Nem jelent semmit a születéskori méret.

2022. febr. 6. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, egészséges a baba?

Mert ez az egyetlen lényeges dolog az egészben.

Ha igen, akkor tökmindegy minden más. Aki okoskodik, annak meg mondd meg, hogy ha csak ennyit bír mondani, mehet is haza. Ill. telefonban, hogy "köszönöm, mára ennyi elég volt belőled" és letenni.

2022. febr. 6. 23:04
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Az én időre született gyerekeimhez képest nagy:

Mindketten 38. héten születtek;

kislányom 3140g/48cm; kisfiam 3440g/48cm volt.

2022. febr. 7. 00:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg elnis szàmoltak, nem?

A babák a végén heti 350 g körül szednek fel hetente.. számolgass mennyi lenne..

Nekem pici babám volt, ilyenkor jócskán 2 kg sem volt..emiatt szedtem keringésjavítót ( lepény nem volt érett stb)

39. Hétre lett 2500

41 hétre született 3000g-mal

2022. febr. 7. 02:40
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell tanulni ezekkel nem foglalkozni. Innentől mindig lesznek nagyon okosok körülötted. Ez csak az első... aztán kikopik és jön más. Miért így altatod, miért veszed fel ennyit, miért nem adsz neki ezt vagy azt, szobatisztának kéne már lennie... a sor végeláthatatlan. Meg kell tanulni ezeket kezelni. Majd belejössz.

Az enyém 34 hétre született és nem érte el az 1400 grammot sem. Nem volt más baja, csak meg kellett várni a 2 kilót mielőtt hazajöhettünk. Nekem meg mindenki azzal jött, hogy jaj nem is látszik, hogy koraszülött. Nem tudom minek kellett volna látszódnia... az egyetlen feltűnő az ilyen babákban, hogy kisebbek egy darabig míg be nem hozzák a lemaradást. de engem meg ezzel a mondattal tudtak felhúzni a hazatérési utáni időkben. Most már 3 éves. És mindig akad valaki aki jobban tudja, hogy kéne nevelni.

2022. febr. 7. 04:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!