Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3270 grammal és 49 centivel...

3270 grammal és 49 centivel 35 hét 5 napon született baba tényleg kirívó és óriási?

Figyelt kérdés
Már nagyon unom mindenki ezzel cseszegtet, ha bent maradt volna végig hatalmas lett volna,meg ez nem normális.Persze azt én is tudom hogy nem pici, de könyörgöm majdnem betöltötte a 36 hetet, illetve az is lehet hogy el lett számolva a terhességi hét, ki tudja.Ti mit gondoltok?
2022. febr. 6. 22:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az én időre született lányomhoz képest tényleg nagy 2500 grammal hoztuk haza és 50 cm volt most 12 ével később 146 cm

Fiaim normál súlyúak voltak.normál.hossz.és most meg magasak már.

2022. febr. 7. 05:27
 12/17 anonim ***** válasza:

1es vagyok. Most kerestem meg a papírt és a 36. héten mérték uhn 3100 grammnak a kislányom és kB 1 kilót hizott a 41.hetig. Éppen csak 4 kiló feletti volt. A kórházban a 4 kiló feletti babaknak mindig megnezik a cukrat pont emiatt hogy nem-e amiatt nagy.

Tökéletes volt mint a 4 mérés a babámnak. :) tehát hülyeség hogy biztos cukros voltál. Ne idegeskedj ezen.

2022. febr. 7. 07:11
 13/17 anonim ***** válasza:
A súlya nagy csak, a hossza normális. Gondolom kivizsgálták a kórházban és nincs baja. A hülyéket meg emgedd el.
2022. febr. 7. 08:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Az első fiam 36 héten született 3113 g 51 cm volt a második 39 héten 3940 g 53 cm volt.

Ha az első később születik biztos ő is kb ekkora súllyal született volna nem voltam cukros sőt a termetem is kicsi még is ekkora lett. Nem kell foglalkozni velük a lényeg hogy egészséges.

2022. febr. 7. 09:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.Születéskor alacsony volt a cukra, de azt mondták hogy gyakori, főleg koraszülötteknél, de aztán még 3x visszamérték akkor már teljesen rendben volt.Eddig semmi egészségügyi problémát nem találtak nála hála Istennek, ha nem sárgul be holnap mehetünk is haza.
2022. febr. 7. 09:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Az én lányom 35 hét 6. napon született 2600 grammal, 49 centivel. A koraszülötteknél az a gond ha túl kicsi a súlyuk és nem az ha nagy. Egyébként nem kirívó és nem óriási a babád, vagy te értesz valamit félre, vagy hülyékkel beszélgetsz.
2022. febr. 7. 09:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem picike ahhoz képest, hogy 36. hétre született, de azért ettől nem kell megijedni. Simán benne van, hogy 1-2 hetet elszámoltak a korában és amúgyis. Kit érdekel? :) Egészséges, az a lényeg.
2022. febr. 7. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!