Vajon mit csináljak?
2 gyerekem van. 1.5 és 4 évesek.
Egy kis faluban lakunk. Az itteni gyerekorvos 2x2 órát rendel egy héten. Ezek kívül nem is lehet telefonon sem keresni. A nagyobbikam 2 hetesen konkrétan megrángatta.
Ekkor fogtam, dokit váltottunk.
Bevittem a városba, ahhoz a doktornőhöz aki nekem volt a gyerekorvosom, tesóim a mai napig hozzá járnak. A kicsi mar alapból nála kezdte.
Eddig nem is volt bajom vele. Akár éjjel is hívhatnám, minden hétköznap rendel. Ha valahova továbbirányította a gyereket, ő intézett időpontot, fele annyi időre mint én kaptam volna.
Viszont az elmúlt időszakban (2-3 hónapja) elkezdte, hogy kb a legdrágább gyógyszereket írja fel. Mintha részesedése lenne belőle.
Tegnap történt pl, hogy megbeszéltük, a neisvaC oltast megkapja a 18hónapos oltással. Januárban ki is írta az injekciót. Tegnap ki is váltottam, vittem az oltásra. Nem adta be, csak a kötelezőt, mondván a neisvaC 1 éves korig mehet. Írt fel másikat (holott ugye azt is ő írta fel, tudott róla). Mentem a patikába, hogy kiváltom, a 300ftos neisvaC helyett ez a másik injekció 18ezer ft.... egy szóval nem mondta, hogy ennyi lesz.
Babás csoportba kiírtam, minden lányommal egykorú a neisvaCot kapta. Ahogy 2.5éve a fiam is.
Nem értem, miért nem azt adta be.
Jelenleg a gyeden vagyok, férjem munkanélküli. Ha gáz, ha nem, ezt a 18ezres oltást nem tudjuk most kiváltani. Ma hívtam a doktornőt, hogy nyomatékosan kérem, nem akarom felülbírálni, de mi az olcsóbbat kérnénk beadatni, mert nincs ra keret. Nem adja be....
A városban minden orvos tele van, nem tudunk átjelentkezni.
Vagy maradunk, de akkor az amúgy is egy vagyon gyógyszerekre még többet költhetünk, vagy jövünk a körzetishez, aki pedig egy barbár.
Mit tennétek ebben a helyzetben?
11!
Mondtam neki. Hogy a fiam akkor miért kapta ezt?!
Az volt a válasz rá, hogy ez a 300ftos 1 féle törzsre jó, a drága meg 4re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!