Baba mellett a mindennapok. Ki hogyan csinálja?
De jó neked! Nálunk egyedül a mosás halad, a konyha általában csak akkor megy, ha itthon van a férjem is. Főleg most, hogy több foga jön egyszerre. Ha nekem lenne időm olvasnék végre egy kicsit, vagy nagy vágyam megtanulni kötni. Illetve nem tudom mennyire van kert vagy nincs de lassan el lehet kezdeni palántázni akár csak hobbi szinten. Ha ezek nálad nem akkor keress valami baba mama programot pl uszás, vagy hasonló. Esetleg csinálj valami tavaszi dekorációt.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Gyere hozzám takarítani, itt van meló bőven! 😂
Amúgy meg ha abból indulok ki én mit csinálnék ha tehetném: főzz, süss, olvass, tanulj, tornázz, filmezz.
Nemrég költöztünk, úgyhogy én mindig pakolászok, kitalálom mit hova kéne még tenni/venni, megveszem, összerakom, bepakolom, stb. Én ezt imádom! :D
Ha ehhez nincs kedvem éppen mégsem, akkor olvasok, vagy sorozatot nézek, ez nekem amolyan énidő, amikor a kislányom alszik. :)
Ha érdekel valami és erőt is érzel magadban hozzá, akkor tanulj valamit! Én azért ennyire még nem unatkozom! :D
Hát akkor szerintem nehéz kérdés. Nekem is a magányosság a legnehezebb, de barátnak meg sz*r vagyok, szóval ez van. :D
Én kiírtam a helyi csoportba, hogy baba-mama programot keresek a közelben (van autónk, tudunk menni a közeli városba) és két anyuka is betalált, hogy ők szívesen sétálnának közösen akár. Most ilyesmiben gondolkozom, ha nagyon nincs meg a kémia, akkor is el lehet könyvelni, hogy legalább beszélgettem egyet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!