Hisztek abban, hogy mikor anyává válik egy nő, "megszűnik létezni, mint ember, és már csak a gyerek a fontos"?
Figyelt kérdés
Részemről ez nem feltétlenül igaz, nem tudom ti hogy vagytok vele.2023. márc. 27. 15:08
21/23 anonim válasza:
Engem is idegesített hogy párom családja csak a gyerek miatt jott látogatóba. Senkit nem érdekelt hogy most pihennem kéne, vagy bármi. Mint egy bazári majom mindenki körbe akarta fogdosni és órakat itt ültek. Na én kb a 3. héten ezt beszüntettem. Kopjanak le, pihenni akarok.
22/23 anonim válasza:
Nem hiszek benne és rendkívül káros felfogásnak tartom.
Az a gyerek egyszer felnő és kirepül. Akkor mi lesz? Megszűnik a nő már létezni?
Emellett szerintem még az embert próbáló időszakokban is kell legalább egy kis időnek lennie, hogy ne csak anyaként funkcionáljon a nő.
23/23 A kérdező kommentje:
#22 szépen leírtad, egyetértek!!
2023. márc. 28. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!