Amikor jövöre megszületik a baba, az én gyes-em és a családi pótlék +párom jövedelme kb 100 ezer lesz. A hitelünk addigra lejár, és nem szeretnénk másik hitelt. Ki lehet ebböl jönni valahogy?
a párod fizetése csak 62 ezer?a gyes és a családi együtt 37995 ft.ennyi pontosan!
ha ki is lehet ennyiből jönni akkor is szűkösen.
mennyi a rezsitek?
Szia!
Ha nem éltek nagylábon és sporoltok a kaján és a rezsin , akkor igen. Mi 4 gyereket nevelünk ennyi pénzből és nem halunk éhen.
Szerintem szűkösen,de ki lehet jönni!
Viszont azt már el sem tudom képzelni, hogy hatan hogy vagytok el 100.000 forintból egy hónapban....
mennyi a rezsitek(telefonszámláva, TV-vel, mindennel)?
huuu...6an ennyi pénzből az tényleg durva!!Ebben benne van a családi, a gyes is?ha nem vagyok indiszkrét leírnád mire mennyi megy el, hogy osztjátok be???
12.52-ES vagyok.
Rezsiköltség: gáz nyáron 2000 , télen 15 000ft, víz 4500 ft, villany 9000 ft , kuka 3000ft ,net 5000 ft , más költség nincs. Autó nincsen , buszra , közlekedésre nem költünk (minden itt van helyben). Telefon bár van , de csak azért , hogy bennünket tudjanak hívni , évente egyszer van feltöltve 3000 ft-tal. Kábeltévé nincs. Mivel nagycsaládosok vagyunk így a gyerekek naponta háromszor ingyen étkezést kapnak. A férjem tartós munkanélküli , hiába jár állandóan a munkaügyi központba , nincs munka , ellátést nem kap. Annyi segítségünk van , hogy a nagyszülők főznek hétvégén két napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!