Kórháznak tudok feladni (koraszülött) pelenkacsomagot? Elfogadják?
Figyelt kérdés
Direkt ezért vettem most 3 csomag pelust, vajon elfogadják ha feladom a kórház szülészet részére?2023. márc. 17. 20:04
1/5 anonim válasza:
Mondjuk hívd fel a kórházat, ők biztos jobban tudják.
2/5 anonim válasza:
Anyukám baba kardiológián dolgozik, ott elfogadják az ilyesmit. Én is szoktam küldeni dolgokat, amiket mi nem tudunk használni. Pl. kinőtt pelus, bébiétel, amit nem szeretett a gyerek (nyilván mindkettő bontatlan, bár pelusból még a bontottat is elfogadták).
3/5 A kérdező kommentje:
Hú de jó, örülök! ❤️
Majd felhívom a kórházat hátha mondanak valamit, vagy esetleg elmondják mire lenne szükség még 🥰
2023. márc. 17. 21:45
4/5 anonim válasza:
Pécsen örülnek neki. Hívd fel az illetékes kórházat, segítenek
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Itt a megyein még nem értem el senkit. A pécsieket elértem, szívesen fogadják. Köszi az infót :)
2023. márc. 18. 12:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!