Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Branül fóbiám van normális...

Branül fóbiám van normális hüvelyi szülésnél tesznek belém?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor meddig lesz bent? Egyszerűen rosszul vagyok tőle, nem tudnék úgy koncentrálni a picire, nyugodt lenni se ha bennem marad szülés után. Legutóbb amikor bennem volt egész végig nem tudtam aludni tőle, szorongtam miatta. 3 napot nem tudom hogy bírok ki megint hogy az a szar a kezemben van...

Még nem szültem nem nagyon tudom hogyan működik ez a része.

2023. márc. 9. 07:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Úgy emlékszem szülés utáni nap, vagy azt követő napon vették csak ki.

Volt még egy vérvétel is szülés utáni napon.

Igazából nem kellemes, de ha belegondolsz jobb ha bent van, ha esetleg komplikáció lépne fel azonnal tudnak cselekedni.

2023. márc. 9. 08:47
 12/20 anonim ***** válasza:
89%

Bakker szülni mész, ez lesz a legkisebb bajod akkor 🙈

Ha még sos vinni kell a műtőbe ott szara*odjanak vele vagy hogy gondolod?

2023. márc. 9. 08:58
 13/20 anonim ***** válasza:
68%
A branül lesz a legkevesebb bajod, hidd el
2023. márc. 9. 09:04
 14/20 babyboom567 ***** válasza:
65%
Komolyan mondom,gyereked fog születni,ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy megszabadulj a fóbiádtól(2 fóbiámtól szabadultam meg részlegesen,szóval tapasztalatból beszélek),és sikerülni is fog.Főleg hogy a branül, aktuális esetben életmentő is lehet.
2023. márc. 9. 09:07
 15/20 anonim ***** válasza:
84%

Elsőnél ahogy beértem már tették is be. Utána kaptam antibiotikumot és valani mást rajta, késöbb az oxiticint

Másodiknál nem kaptam.

2023. márc. 9. 10:01
 16/20 anonim ***** válasza:
75%
Protokoll a legtöbb helyen, hogy tesznek be. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne mondhatnál rá nemet. A te tested, te döntesz.
2023. márc. 9. 10:05
 17/20 anonim ***** válasza:
19%
Azt addig kell betenni,míg jól vagy. Ha rosszul alakul valami és nem lesz már használható ered,nem fogják tudni betenni. Mert összeesik az ér.
2023. márc. 9. 10:52
 18/20 A kérdező kommentje:

Nem szültem, nem tudom milyen, lehet az lesz a legkevesebb bajom, de attól még aggódok ezen.

A szülésre nyílván kibírom, de az utána lévő napokra már nem hiszem. Nem szeretnék szorongani, ideges lenni miközben igyekszem beletanulni a baba fortélyaiba, vele szeretnék NYUGODT állapotban foglalkozni. Tehát nem gondolnám hogy ez a legjobb alkalom ennek a fóbiának a leküzdésére.

Amúgy köszi a válaszokat, majd próbálom tudatosítani, hogy nekem ez jó az első napban, másodikban meg kiszedetem a nővérrel. Remélem nálam is megengedik.

2023. márc. 9. 12:11
 19/20 anonim ***** válasza:
42%

Korhazban dolgozunk.

Nem a mi szorakoztatasunkra rakunk, hanem pl. ha komplikacio adodik es van 2 perc, hogy elve kivegyik beloled a gyereked, ne akkor kelljen mar branult szurni, foleg ha valakinek rossz a venaja.

Szules utan meg kinyitod a pici szad, es megkered, vegyek ki a branult, ennyi. Ez nem megengedes kerdese, hanem alapveto betegjogod kerni.

2023. márc. 9. 12:55
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem kell nekem ugrani, egy szóval se mondtam, hogy nem engedem hogy szülésre betegyék... Értelmezzél inkább.

2023. márc. 9. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!