Branül fóbiám van normális hüvelyi szülésnél tesznek
belém?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor meddig lesz bent? Egyszerűen rosszul vagyok tőle, nem tudnék úgy koncentrálni a picire, nyugodt lenni se ha bennem marad szülés után. Legutóbb amikor bennem volt egész végig nem tudtam aludni tőle, szorongtam miatta. 3 napot nem tudom hogy bírok ki megint hogy az a szar a kezemben van...
Még nem szültem nem nagyon tudom hogyan működik ez a része.
Én csak akkor kaptam, mikor kiderült, hogy megyünk a műtőbe. Addig nem volt szó róla.
Ha minden rendben megy, komplikáció mentesen, akkor nem feltétlen szükséges. Bár szülés után jól jött, mikor ömlött belőlem a vér, és azonnal be tudták kötni az oxitocint, hogy összehúzza a méhem. Közben egy másik palackból meg kaptam a fájdalomcsillapítót. Meg egy harmadik palackból még valamit, arra már nem emlékszem.
2023. márc. 9. 07:16
2/20 anonim válasza:
Nekem sajnos automatikusan adtak ahogy a szülőszobára kerültem, de szerintem megkérheted őket hogy ha minden rendben van akkor vegyék ki szülés után, vagy hogy alapból be se tegyék csak ha szükség van rá.
Nekem végül császár lett, és csak akkor vették mikor mehettünk haza, de egyáltalán nem volt használva a második naptól, teljesen feleslegesen volt ott. Így utólag visszagondolva én is szólhattam volna hogy vegyék már ki mert engem is zavart 😅
2023. márc. 9. 07:22
3/20 anonim válasza:
Én is így mentem oda, hogy simán szülök érzéstelenítő nélkül, csak semmit ne szúrjanak belém. Hát amikor már vajúdtam, rohadtul nem érdekelt, hogy mit szúrnak belém, észre sem vettem, aztán utána a babával foglalkoztam, később kérdeztem meg a csecsemőst, hogy ki lehet-e szedni, aztán kihúzta egy zsepivel :D
2023. márc. 9. 07:27
4/20 anonim válasza:
Nekem már a szülőszobára kerüléskor berakták, mert oxitocint kaptam. Aztán végül császár lett, és akkor vették ki, amikor már tudtam pisilni. Ez másnap reggel volt.
2023. márc. 9. 07:30
5/20 anonim válasza:
Nekem azonnal bekötötték, antibiotikumot kaptam, majd sima infúziót aztán a fájásoknál oxitocint
2023. márc. 9. 08:04
6/20 anonim válasza:
Ez csak az én véleményem, de amint jönnek az iszonyú fájdalmak, a branül lesz a legkisebb gondod.
2023. márc. 9. 08:11
7/20 anonim válasza:
Majd elmúlik, ha az életed múlik rajta.
2023. márc. 9. 08:12
8/20 anonim válasza:
Nekem is tettek be egyből, mivel elfolyt a magzatvíz, ezért nagy volt a fertőzés veszély kockázata,így antibiotikumot adtak rajta. Mivel jól voltam, ezért osztályra kerülés után ki is vették.
2023. márc. 9. 08:24
9/20 anonim válasza:
Én nem kaptam semmit, se oxit, se egy infúziót, de biztos, ami biztos, belémdöftek egy branült, hogy ez kelleni fog. Ki sem húzták hazamenetelig, hogy hátha még fog kelleni. Pedig kértem.
2023. márc. 9. 08:32
10/20 anonim válasza:
Nekem is egyből beszúrták ahogy a szülőszobába kerültem, a másodikkal ki is vették amint végeztünk, az elsőnél csak másnap, kérdezte is a nővér, hogy hát ez még bent van? 😒
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!