2 évea gyereked eljátszik egyedül?
Figyelt kérdés
A fiam áprilisban lesz 2 éves. Állandóan mellette kell lennem és játszani vele, egyedül nem találja fel magát 5 percre sem. Ez normális? Hogy szoktatható rá, hogy egyedül is játszon?2023. febr. 26. 15:09
1/8 anonim válasza:
Normális, az majd olyan 3-4-5 évesen jön hogy egyedül játszik.
2/8 anonim válasza:
Igen,eljátszik. Napirendünk van, megszokta, hogy mikor játszunk, sétálunk együtt.
3/8 anonim válasza:
Eljátszik, de leginkább úgy ha ott ülök. Nem kell semmit csinálnom csak ott ülnöm. Délelőtt ha főzök is elvan, olyan 10 perceket játszik, aztán odajön "segíteni ", aztán megint játszik egyet.
5/8 anonim válasza:
Nekem a kisfiam csak akkor játszott el, ha figyeltem. És ezt kb 20 másodpercenként ellenőrizte :D ha bármi mást csináltam, nem játszott.
A kislányom pedig így sem. Őt lekötni se volt egyszerű 2 évesen még közös játékkal sem, mindig ment volna valahova.
6/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán, és akkor is szemmel tart közben. De mivel tudom, hogy nem elvárható tőle, eszemben sincs elvárni, rászoktatni meg főleg nem szeretném.
7/8 anonim válasza:
Elfoglalja magát egy jó darabig, különösen szabadtéren, de természetesen figyelni kell rá közben. Ő is figyel rám. Minden érdekli és nagyon aktív, ezért valószínűleg a természete is ilyen. Ettől még már az elején is úgy voltam vele, hogy amíg pár percig elvan magában, addig nem kezdtem el szórakoztatni. A testvéremnél láttam, hogy milyen, ha egy gyereket folyamatosan szórakoztatni kell.
8/8 anonim válasza:
Az én fiam csak szabadtéren. De én próbálom rászorítani itthon is, mert nekem is van dolgom. Ő ráadásul nem segít, hanem szándékosan akadályoz, kiborít, leszed, beledobál játékokat meg egyéb dolgokat a mosogatóba, az olajos serpenyőbe, szétszedi a szemetest... Szóval nagyon tele a tököm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!