Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 2 évea gyereked eljátszik...

2 évea gyereked eljátszik egyedül?

Figyelt kérdés
A fiam áprilisban lesz 2 éves. Állandóan mellette kell lennem és játszani vele, egyedül nem találja fel magát 5 percre sem. Ez normális? Hogy szoktatható rá, hogy egyedül is játszon?
2023. febr. 26. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális, az majd olyan 3-4-5 évesen jön hogy egyedül játszik.
2023. febr. 26. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Igen,eljátszik. Napirendünk van, megszokta, hogy mikor játszunk, sétálunk együtt.
2023. febr. 26. 16:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eljátszik, de leginkább úgy ha ott ülök. Nem kell semmit csinálnom csak ott ülnöm. Délelőtt ha főzök is elvan, olyan 10 perceket játszik, aztán odajön "segíteni ", aztán megint játszik egyet.
2023. febr. 26. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. febr. 26. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem a kisfiam csak akkor játszott el, ha figyeltem. És ezt kb 20 másodpercenként ellenőrizte :D ha bármi mást csináltam, nem játszott.

A kislányom pedig így sem. Őt lekötni se volt egyszerű 2 évesen még közös játékkal sem, mindig ment volna valahova.

2023. febr. 26. 21:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, és akkor is szemmel tart közben. De mivel tudom, hogy nem elvárható tőle, eszemben sincs elvárni, rászoktatni meg főleg nem szeretném.
2023. febr. 26. 21:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Elfoglalja magát egy jó darabig, különösen szabadtéren, de természetesen figyelni kell rá közben. Ő is figyel rám. Minden érdekli és nagyon aktív, ezért valószínűleg a természete is ilyen. Ettől még már az elején is úgy voltam vele, hogy amíg pár percig elvan magában, addig nem kezdtem el szórakoztatni. A testvéremnél láttam, hogy milyen, ha egy gyereket folyamatosan szórakoztatni kell.
2023. febr. 27. 00:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam csak szabadtéren. De én próbálom rászorítani itthon is, mert nekem is van dolgom. Ő ráadásul nem segít, hanem szándékosan akadályoz, kiborít, leszed, beledobál játékokat meg egyéb dolgokat a mosogatóba, az olajos serpenyőbe, szétszedi a szemetest... Szóval nagyon tele a tököm.
2023. márc. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!