Van valaki akinek 1 év körüli babája eljátszik egyedül?
Igen! Szerencsére.. Illetve még igen :D
Hogy mennyi ideig az sok mindentől függ. Otthonról dolgozom, így van, hogy akár 2 órát is tudok úgy dolgozni az ébrenléti idejében, hogy néha odajön hozzám, nevetünk, megmutat valamit és visszamegy felfedezni, játszani.
Természetesen többször fel kell állnom hozzá, hogy elirányítsam a konnektortól vagy más miatt, de ez alap. :)
Napi szinten csak 1-2 órát játszunk együtt, inkább ő játszik maga, vagy vásárolunk, én főzök, bármi. De ez biztosan személyiség függő, mert Ő már egészen kis korában is elvolt a játékaival, a környezettel, amikor még csak forgolódott.
1-es vagyok.
Nálunk főleg rádió vagy zene megy. Nem szeretem a csendet, kell hogy legyen valami. Van, hogy tv is be van kapcsolva, de szerencsére nem nagyon érdekli, csak a reklámok idejére figyel fel, amikor érdekesebb hangszínben beszélnek.
Rádiót UPC előfizetéssel tv-n hallgatok, van egy csatorna amin bejön a Petőfi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!