A D-vitamint hogy adjátok be egy csecsemőnek?Szajaba nem lehet cseppenteni,azt olvastam tápszerrel a cumisüvegből sem jó,mert az üveg falára tapad.Kiskanalba csepegtetni tapszerhez is kínlódás.
Figyelt kérdés
2023. febr. 26. 07:57
3/19 anonim válasza:
2,5 éves a kicsi, 9 a nagy. Mindkét alkalommal elmondta a védőnő és a gyerekorvos hogy a legjobb ha a szájába cseppentjük
4/19 anonim válasza:
Szájba cseppentem aztán megszoptatom, vagy kanálba pár csepp anyatej mellé cseppentem
6/19 anonim válasza:
Simán a szájába csöppentem. Az én fiam nagyon szereti. Már egész pici korától tátotta a száját, ha látta az üveget.
7/19 anonim válasza:
Ha etetés előtt cseppented a szajaba, akkor nyugodtan lehet úgy. Zsírban oldódik, ezért mondják h anyatejbe h tapszerbe kell cseppenteni, de ha közvetlenül utána eszik, az teljesen jó
8/19 anonim válasza:
Szájba vagy kiskanállal. Utóbbi jobban bejött, egy kicsinek nehéz a szájába cseppenteni, főleg ha nem érti, hogy mit kell még csinálni.
9/19 anonim válasza:
Kiskanállal ismerkedés előtt a szájába csepegtettem, utána kiskanállal adtam be.
10/19 anonim válasza:
Nyugodtan adhatod közvetlen a szájába de arra figyelj hogy ha este adod be nagyon sok kisbabának hasfájást okoz. Inkább reggel kapja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!