Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire nehéz...

Szerintetek mennyire nehéz feladat a mai világban egy nőnek egyedül mind anyagilag mind emberileg felnevelni egy gyereket ?(tartasdij és nagyszülői segítség nélkül ?)

Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 15:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Marhára szerintem.
2023. febr. 25. 15:08
 2/26 A kérdező kommentje:
És miért nem segít ebben az állam az egyedül álló anyáknak?
2023. febr. 25. 15:10
 3/26 anonim ***** válasza:
89%
Mert nem lehet vele szavazatokat szerezni.
2023. febr. 25. 15:22
 4/26 anonim ***** válasza:
76%

Mert az állam családokat akar nem egyedülállókat.

Mint ahogy uj gyerekeket ezért minden törvény általában csak azokra szól (pl 30 alattiak)

Szerintem is pokolian nehéz lehet de sok tényezős én az én folyton síró mindig anyakell babámból indulok ki. Meg abból csak, hogy alig fogok ugy munkat találni, hogy nekem kell majd hozni meg vinni is a gyereket oviba bölcsibe ugy, hogy mellette azért keressek annyit, hogy meg is érje dolgozni járni. Ugyan is a bölcsi is pénzbe kerül + sok a táppénz meg munkába járás költsége. De persze ez soktényezős van akinek megvan hozzá az anyagi háttere + kifog egy jobb természetű babát akkor el lehet evickélni. Vagy van aki bepasizik.

2023. febr. 25. 15:28
 5/26 babyboom567 ***** válasza:
100%
Attól függ hogy honnan indul, van -e lakása, milyen a munkahelye,van-e megtakarítása,kell e fejleszteni a gyereket.De mindenféle segítség nélkül kb lehetetlen, az anyukának is lehet baja,amikor igénybe kell vennie akár fizetett segítséget.(múltkor 16 órát ültem a sürgősségin tüdőembólia gyanúval)
2023. febr. 25. 15:28
 6/26 A kérdező kommentje:
Valaki azt írta hogy az állam családokat akar nem egyedülállókat.Hogy a francba lehet azt kiszámolni ha a férjed lelép egy másik nővel 1-2 éves gyerek mellett ?
2023. febr. 25. 16:06
 7/26 anonim ***** válasza:
94%
Én csak válaszoltam arra hogy miért nem egyedülállókat támogat…. Nem kell magadra venni.. baszus csak válaszoltam.
2023. febr. 25. 16:09
 8/26 A kérdező kommentje:
Nem vettem magamra.Csak érdekel ki hogy látja ezeket a dolgokat .
2023. febr. 25. 16:11
 9/26 A kérdező kommentje:
5ös valaszoló,azt Irod lehetetlen.De Akkor mi törtenik avval a sok növel ,akit elhagynak kisgyerekkel?
2023. febr. 25. 16:13
 10/26 anonim ***** válasza:
59%

De milyen jellegű segítségre gondolsz?

Nyilván nehéz egy gyereket egyedül felnevelni, de pont ezért mondják, hogy akkor szüljön az ember gyereket, ha egyedül is fel tudja nevelni.

A nőknek is ötször át kellene gondolni a gyerekválallást, nem mindenféle csajozós lumpenprolinak lebabàzni nulla saját anyagi háttérrel, merthogy "nem ilyen volt", hát persze. Olyan volt ő, csak nem akarta làtni.

Ezzel nem azt mondom, hogy ne támogassa egyáltalán az állam az egyedülálló anyákat - pl. bölcsibe való felvételkor előnyt élveznek -, de azért nem tarthatják el az adófizetők őket is.

Egyébként az a sok nő, akit elhagynak kisgyerekkel, az esetek 95%-ában visszamegy a szüleihez gyerekkel.

2023. febr. 25. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!