Nem, nem te vagy az, aki nem jó! :) A legtöbb belefásult a munkájába vagy beképzelt, nehéz normális nőgyógyászt kifogni...
Én egyet "találtam", ráadásul állami kórházban, de valahogy mindig a $3ggfej orvoshoz kapok időpontot, hiába szólok a recepción, hogy inkább várok 2 hónapot, csak ehhez a tuskóhoz ne...:( pedig nem járok sűrűn... (vidéki város)
2019. máj. 25. 22:26
4/14 anonim válasza:
Ugyan ez a gondom, engem már az sem érdekel hogy mennyit kell fizetni csak normális legyen, és ne egy tuskó
2019. máj. 25. 22:29
5/14 anonim válasza:
Feleségem kifejezetten érzékeny lelkű, de teljesen meg van elégedve a nőgyógyászával (két gyerekünket segítette világra). Amikor nőgyógyászt választott, körbekérdeztünk ismerősöket, és 1-2 kivételtől eltekintve megyei kórházunk szülészeti osztályának minden orvosáról csak jókat hallottunk.
2019. máj. 25. 23:10
6/14 anonim válasza:
Még annyit: Bátyám felesége mindhárom gyereküket egyazon orvosnál szülte, tehát nyilván ő is meg volt elégedve a magáéval. Pedig ő nem ahhoz jár, mint a feleségem.
2019. máj. 25. 23:13
7/14 A kérdező kommentje:
Ja igen. Államira gondoltam, aki nem vár és nem is fogadna el hálapénzt.
Érdekel a pesti orvos.
2019. máj. 25. 23:37
8/14 anonim válasza:
Nem fizetősből én még nem találkoztam olyannal, akit a vizsgálat közben ne kellett volna helyretenni, hogy nem egy zsák szar vagyok, hanem egy emberi lény. Ez egyszerűen beléjük ég, undorító. (Az első gyerekemet fogadott orvos nélkül szültem, ráadásul a terhesség alatt háromszor költöztünk, szóval sztkból is megjártam párat, majd ügyeletesnél szültem. Most a másodikat várom, elég volt egy újabb ilyen élmény, és inkább fogadtam orvost.
2019. máj. 26. 02:58
9/14 anonim válasza:
Ez nincs jól és nincs rendben, de a következő a helyzet:
Magyarországon az orvosok a nyugati országokhoz képest hugyért-szarért dolgoznak. Nem elégedettek, mert miért lennének? Töménytelen túlóra, rémes körülmények, (jogosan) elégedetlen páciensek. Ebben mindenki kiég.... ezen tud változtatni a hálapénz/magánorvos, ha érdekeltté teszed az orvost abban, hogy kimozduljon a fásultságból.
Úgyhogy... ne haragudj, de ha ingyen akarsz ellátást, akkor az olyan is lesz. Ha meg emberileg korrekt orvosra vágysz, azért fizetned kell.
2019. máj. 26. 08:41
10/14 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül fizetni, hogy emberszámba vegyenek. Én 15 év alatt találtam meg az igazit, sztk-s,profi, odafigyel, minden kérdésre türelmesen válaszol, alapos, és 1x nem éreztette velem, hogy szardarab lennék. A második terhességem alatt kerültem hozzá, mert bevéreztem és éppen ő rendelt, de áldom az eget, hogy így volt. Tényleg ne add fel. Vannak még rendes orvosok sztk alapon is, csak ritka, mint a fehér holló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!