Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van más anyuka is, aki úgy...

Van más anyuka is, aki úgy érzi, hogy nagyon megváltozott emberileg?

Figyelt kérdés

Én a 2. gyerekem születése óta érzem, hogy teljesen megváltoztam. Sajnos nem előnyömre. Azelőtt tök felhőtlen, vidám csaj voltam, nyilván az első gyerek után már rámszakadt jó nagy adag felelősség, és ez megváltoztatott.

De amióta megvan a tesó, azóta úgy érzem, nem vagyok önmagam. Nem tudok kikapcsolni, görcsös vagyok, állandóan a gyerekek körül járnak a gondolataim. Az anyaságban sok örömöm van, de azon kívül nem találom magam... Annyira rossz ez, nem tudom hogy tudnék lelazulni, a férjemmel kikapcsolni. :(

A nagyfiam 4 éves, a két gyerkőc közt 2 évig dolgoztam, a kicsi fél éves, még szopik, úgyhogy nem nagyon tudok elszakadni órákra. Talán az segítene, ha eljutnék egyszer moziba vagy vacsizni, de ez még hónapokig esélytelen sajnos.

2013. ápr. 14. 06:57
 1/2 anonim ***** válasza:
De miért esélytelen?Már féléves.Fejjél le anyatejet,és menj el akárcsak sétálni egy órára...
2013. ápr. 14. 07:47
 2/2 anonim ***** válasza:
61%
Én nagyon megváltoztam.Előnyömre.A babám előtt nagyon felelőtlen életet éltem,rengeteget buliztam,mindig mentem valahova.A terhességem alatt is azt gondoltam,hogy ez nem sokat fog változni.Aztán rájöttem,hogy dehogynem!A legfontosabb a babám.Azok a dolgok,amik ezelőtt érdekelrtek,mára már nevetségesnek tűnnek.Sokkal megértőbb lettem az emberekkel szemben,és nyugodtabb is vagyok.Azelőtt mindene felkaptam a vizet,mostmár nehéz kihozni a sodromból.Teljesen megváltozott az életem,felnőtt lettem,de ennek így kellett lennie.
2013. ápr. 14. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!