Mi történt velem? Más is így megváltozott?
Az a helyzet, hogy 21 éves nő vagyok, 4 hónapos a kisfiam. Mióta megszületett nagyon megváltoztam. Jó irányba, de mégis megrémít a dolog. Eddigi életem elég sok szörnyűséggel, küzdelmekkel teli volt, érzéketlen voltam, minden lepergett rólam, nem ismertem el se istent se embert.
És most, hogy "kalandos" úton, sok-sok viszontagság között megszületett a kisbabám minden egy szempillantás alatt megváltozott. Ő lett az életem értelme, imádom őt! A világot is másképp látom, türelmesebb, megértőbb vagyok. A családom (Apukám és tesóm), és barátaim felé kimutatom az érzéseimet, ami eddig elmaradt. Szeretem az életemet. :) Kicsit fura ez nekem, mert az utóbbi 2-3 éveben eléggé sivár volt az érzelmi életem. Sebezhető lettem.
Ez mind a kisbabám születése miatt lehet? Más is megváltozott így?
Előre is köszi a válaszokat. :)
Lehet, hogy a fiatal korod ellenére megélt "sok küzdelem, szörnyűség" kicsit rideggé változtatott, nem tudtad,akartad kifejezni az érzelmeid.Lehet gyerekkorodban nem kaptál elég odafigyelést, szeretetet, ezt nem tudhatom.
De most, hogy megszületett a gyermeked, ösztön szerűen megnyíltál felé, visszatért ez az érzés a szívedbe, hogy milyen jó szeretni és öntudatlanul elkezdted kifejezni mások felé is.
Persze a hormonok is rádobnak egy lapáttal,de ez nagyon jó dolog:)
Nekem nem volt ekkora drasztikus változás a szülésem után, viszont sokáig volt, hogy elsírtam magam, ha ránéztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!