Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kérdezgeti mindenki,...

Miért kérdezgeti mindenki, hogy lesz e a második gyerekünk?

Figyelt kérdés
Már 7 éves a fiam. Szerintem aki normális gondolhatja, hogy már nem lesz még egy ha eddig nem lett. Mert nem akarunk vagy mert nem lehet. Most kerültem új munkahelyre ahol vagy 30-an dolgozunk, de már mindenki feltette a kérdést mikor mondom, hogy egy elsős kisfiam van.
2023. febr. 25. 14:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
82%

En 8 evig mondtam,hogy nem akarok masikat.aztan megis lett.10 honapos a fiam.

Azert kerdezgetik egyebkemt mert nincs jobb dolguk.senkinek semmi koze hozza,nyugodtan mond ezt nekik.

2023. febr. 25. 21:12
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Aki normális tudja hogy nem lesz több?? Ezt nem értem miert ne lehetne attól mert 7 éves??
2023. febr. 26. 15:21
 13/29 A kérdező kommentje:
Lehetne, de gondolhatják ha 7 évig nem lett másik már ezután se lesz. Általában nem 7+ évvel lesz kistesó.
2023. febr. 26. 17:52
 14/29 anonim ***** válasza:
82%
Nekem speciel több ismerősöm van ahol 8 év a korkülönbség. Nálunk sem az általános 1-3év, hanem 5 és 6 év.
2023. febr. 26. 18:31
 15/29 NTBS ***** válasza:
59%
Érdeklődni szeretnének.
2023. márc. 19. 18:49
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"semmi közük hozzá"

Felnőtt nő vagy. Miért nem mondod meg nekik egyenesen, ha ennyire zavar?

2023. márc. 19. 22:24
 17/29 anonim ***** válasza:
36%
Azért, mert a magyarok többsége tapintatlan és neveletlen. Ha fiatal férfi lennél, akkor meg azt kérdezgetnék, miért nincs barátnőd, ha van, mikor veszed feleségül stb.
2023. dec. 7. 11:42
 18/29 anonim ***** válasza:
56%

"a magyarok többsége tapintatlan és neveletlen"

Nem. A magyarok többségét érdekli, hogy mi van a többi magyarral: a rokonaival, a barátaival, az ismerőseivel, stb. Más népek tagjairól viszont úgy hallom, hogy kb. tojnak egymásra.

2023. dec. 7. 19:41
 19/29 A kérdező kommentje:
Már előre félek a Karácsonytól mert biztos, hogy minden rokon megint egyenként felteszi ezt a kérdést..
2023. dec. 9. 13:15
 20/29 anonim ***** válasza:
56%

1. Nem muszáj velük találkoznod.

2. Biztos, hogy többet ér az, hogy ne tegye fel senki ezt a kérdést, mint az, hogy tarthasd a kapcsolatot a rokonaiddal, és legalább karácsonykor találkozz velük?

Felnőtt ember létedre találj már ki valami elterelő stratégiát, szöveget, ami se nem bántó, se nem bunkó, ugyanakkor a te helyzetedet is megkönnyíti!

2023. dec. 9. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!