Miért kérdezgeti mindenki, hogy lesz e a második gyerekünk?
Figyelt kérdés
Már 7 éves a fiam. Szerintem aki normális gondolhatja, hogy már nem lesz még egy ha eddig nem lett. Mert nem akarunk vagy mert nem lehet. Most kerültem új munkahelyre ahol vagy 30-an dolgozunk, de már mindenki feltette a kérdést mikor mondom, hogy egy elsős kisfiam van.2023. febr. 25. 14:03
1/29 anonim válasza:
Nem tud mit kérdezni. Azt gondolja ha van gyereked, szeretsz gyerekekről beszélni. Simán vallalhatsz még másikat, gondolom fiatal vagy, az is érdekli őket lelépsz majd terhesen, vagy maradsz a munkahelyen.
2/29 anonim válasza:
Szimpla beszélgetés.. érdeklődés.
A férfiaktól azt szokták kerdezni milyen telójuk/ kocsijuk van😬🤣
3/29 A kérdező kommentje:
De nem akarok többet és engem zavar ez a kérdés mert semmi közük hozzá
2023. febr. 25. 14:32
4/29 anonim válasza:
Mert tapintatlanok és imádnak más életével foglalkozni, addig sem kell a sajátjukkal. Tőlem az első hat hétben megkérdezték mikor lesz a következő...
5/29 anonim válasza:
Ne aggódj, amint teherbe esnél, jönne az új szöveg (mivel fiad van), hogy "biztos kislány lesz hahaha". És közben vigyorognak mint a tököm.
Mert ennyire tapintatlan, érzéketlen nyomoroncok a legtöbben. Ahelyett, hogy csöndben maradna, csak azért is mond valamit, csakhogy beszéljen.
6/29 anonim válasza:
Szerintem is szimplán csacsogni akarnak. A legtöbben nem tudják, hogy ez tapintatlan kérdés.
7/29 anonim válasza:
42 éves vagyok, van egy 9 lassan és egy 13 éves fiam. Sokan kérdezik, mikor jön a harmadik. Mikor mondom, hogy öreg vagyok egy pici babához, akkor "jaj belefêr még". Viszont én nem akarok ki, vannak sokkal idegesítőbb dolgok ennél, hogy ezen húzzam fel magam
8/29 anonim válasza:
Engem az jobban zavar, amikor válaszolok, hogy nem és a "miért nem?" ..."de hát egy kistesó kell" és hasonló hülyeségek.
9/29 anonim válasza:
Nyugi a putriba szülőktől nem kérdik mikor akarsz már leállni,mert az utolsó gyerek is tetves és koszos mint a föld.
10/29 anonim válasza:
7-es, érdekes, ezt tőlem nem szokták kérdezni. Sőt, egy időben terveztünk harmadikat, inkább mindenki azzal jött, hogy mi a fenének 3. gyerek a mai világban. Úgy látszik valaki mindig kötekszik. Aztán sajnos nem lett 3. gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!