Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kérdezgeti, hogy elmehet...

Miért kérdezgeti, hogy elmehet e bennem?

Figyelt kérdés
Mielőtt elmenne, mindig megkérdezi hogy bele mehet e?
2020. márc. 14. 07:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%
Mert gyereket akar???
2020. márc. 14. 07:32
 2/24 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem a helyzetet. Kérdezgeti. Mondjuk tegnap este is kérdezte, te meg reggel szaladsz gyakorira és tőlünk kérdezed, hogy miért. 🤔🤔😂
2020. márc. 14. 07:36
 3/24 A kérdező kommentje:
Este pont nem, de sokszor volt ilyen. Egy ideje eszembe van a kérdés, most értem rá kiírni. Te talán olyan kérdéseket teszel fel csak, amit az előző nap ihletett?
2020. márc. 14. 07:39
 4/24 anonim ***** válasza:
97%
De miért nem a párod kérdezed?
2020. márc. 14. 07:54
 5/24 A kérdező kommentje:
Arra vagyok kíváncsi, ti mire gondoltok.
2020. márc. 14. 07:55
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos fogalmunk sincsen, hogy milyen a helyzetetek, mennyi idősek vagytok, akartok e gyereket, volt e szó róla. Úgyhogy a tök hiányos kérdésedre ezeket tudom mondani:

-gyereket akar te meg nem és reméli, hogy felfokozott érzelmi állapotban meggondolod magad

-simán csak ez izgatja fel

2020. márc. 14. 07:55
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
És végül elment benned vagy sem?
2020. márc. 14. 07:57
 8/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem akar gyereket. Azért kérdezi, hogy nincs-e termékeny időszakod, beléd élvezhete "kis kockázattal". Ha gyereket akarna, akkor azt mondaná.

Amúgy kérdezd meg. Mi csak tippelgetünk.

2020. márc. 14. 08:03
 9/24 A kérdező kommentje:

Utolsó, ha így van, akkor ez egy bátor pasas, mert termékeny időszakom ellenére is mondhatom, hogy "igen mehet". Nem?

27 vagyok, ő 36. Házasok.

2020. márc. 14. 08:12
 10/24 anonim ***** válasza:
57%

Nekem a párom volt, hogy megkérdezte, hogy szeretném-e ha bennem menne el?!

Viszont mi úgy voltunk vele, ha jönni szeretne a baba akkor nem akadály. És tudom, hogy ezért kérdezte, mert ilyenkor benne van a pakliban. De mi szerettük volna. 😌 Viszont akkor sikerült elsőre, amikor peteéréskor voltunk együtt.

Valószínűnek tartom a férjed is ezért kérdezte.

2020. márc. 14. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!