Hogyan fogom így megtudni a gyermekem születését?
Figyelt kérdés
Exem 9 hónapos terhes, lassan szül. Minden kapcsolatot megszakított velem, elérni sem tudom. Jogosan tette ezt már belátom úgyhogy teljesen megértem döntését. Viszont én szeretnék tudni a kicsiről és szeretnék az élete része lenni2023. febr. 25. 07:01
11/17 anonim válasza:
De akkor most ne is várd, hogy egyből tárt karokkal várjanak vissza. Ezért írtam, hogy írj neki, akár rendszeresen, emlékeztetve arra, hogy számíthat rád, akár konkrétan rákérdezve pár hét múlva, hogy vegyél-e ruhát stb. Ez most húzós időszak lesz az anyának, ezért legyél türelmes.
12/17 anonim válasza:
Magyarul egy szr alak vagy. Megértem, hogy letiltott, és a helyében én kérvényezném a bíróságon, hogy az életben ne láthasd a gyerekedet.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem tiltja, én nem akartam eléggé de már bánom, anyagilag pedig semennyire nem szorul rám. Nekem sem volt apám, nem akarok olyan lenni
2023. febr. 25. 09:42
14/17 A kérdező kommentje:
Azt mondta kezdhetem a pert ő nem ellenkezik nem követelőzik, de ne idegeljem őket addig sem
2023. febr. 25. 09:42
15/17 anonim válasza:
Felesleges a per, neki is, ha meg tudtok egyezni normalisan. Tartasdij es lathatas
16/17 anonim válasza:
Egyelőre hagyd békén. Majd gondolom jelezni fogja egy nyugodt pillanatban, hogy néhány hete/hónapja megszületett a gyerek.
A korábbi viselkedésed miatt ebből most szépen ki fogsz maradni, fogadd el.
17/17 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
A harmadik posztot nem találom most hirtelen, nem unod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!