Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan fogom így megtudni a...

Hogyan fogom így megtudni a gyermekem születését?

Figyelt kérdés
Exem 9 hónapos terhes, lassan szül. Minden kapcsolatot megszakított velem, elérni sem tudom. Jogosan tette ezt már belátom úgyhogy teljesen megértem döntését. Viszont én szeretnék tudni a kicsiről és szeretnék az élete része lenni
2023. febr. 25. 07:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
18%
Te vagy az apa? Ha nem akkor nem sok kozod van hozzajuk.
2023. febr. 25. 07:04
 2/17 anonim ***** válasza:
74%
Erre lett volna 9 hónapod, hogy megbeszéld vele... Talán nem most, pont egy ilyen kiszolgáltatott helyzetben kívánja majd a társaságodat. Próbáld diszkréten jelezni, hogy a gyermekágyi időszakban is szívesen segítesz bármiben stb.
2023. febr. 25. 07:06
 3/17 anonim ***** válasza:
92%

1es vagyok, feltételezem te vagy a leendő apa. El nem tilthat a gyerekedtol. Arra csak a birosag jogosult. De ok is csak nyomos indokkal.

Szal marad a jogi ut.

2023. febr. 25. 07:10
 4/17 A kérdező kommentje:
Igen én vagyok az apa, sajnos nem tudom elerni, idegen/privat telefonszamokra pedig amugysem reagal senkinek sem. Apasagi papir sincs
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen jogi ut, viszont azt sem tudom mikor fog szuletni mikor kezdjem ezeket stb..
 6/17 anonim ***** válasza:
96%
Ha 9honapos, akkor mondjuk 2 3 het. Esetleg szulokkel, rokonokkal, barátnőkkel vedd fel a kapcsolatot. Hogy nyilvan fizetnel tartasdijat de a kapcsolattartast is igenyled. Adjak at anyukanak.
2023. febr. 25. 07:14
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Szóval ha pereskedni akarnál, ne most kezd. Vedd fel a kapcsolatot ismerősökön keresztül, vagy írj egy levelet.
2023. febr. 25. 07:25
 8/17 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem örülj, hogy így tett.
2023. febr. 25. 07:25
 9/17 A kérdező kommentje:
Sajnos senki sem hajlando a kommunikaciora, jogosan mint mondtam. Volt elozmenye ezeknek eleg sok amikrol en tehetek.
2023. febr. 25. 07:38
 10/17 A kérdező kommentje:
Eltiltani nem akarja, mondta is. Csak leszartam oket ezert dontott igy hogy akkor majd keresem ahogy akarom
2023. febr. 25. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!