Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Auróra névről mi a véleményetek?

Auróra névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem rég pattant ki a fejemből szerintem nagyon szép, külföldön elég gyakori de nem tudom itthon nem kapna miatta előítéletet. Szerintem nem Dzsenifer , Dzsesszika és hasonló. Még Elena, Olívia, Szofia, és Hanna esélyes

2023. febr. 19. 19:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Kutyának jó.
2023. febr. 19. 20:31
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha kislányunk lett volna, ezt a nevet kapja.
2023. febr. 19. 20:45
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nagyon tetszik, de lehet, hogy kissé szokványosabb nevet adnék.
2023. febr. 19. 21:19
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon tetszik, de pont azért nem adnám mert az első gondolataim nekem is a zenekar és a hadihajó lenne.
2023. febr. 19. 22:12
 15/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem az jut róla eszembe, hogy a '80-as évek első felében, az óvodában mindig Auróra hadihajót rajzoltam. Auróra volt az első szó, amit le tudtam írni, bár az "R" betűt fordítva írtam, tükrözve.

Nem cikizésből írtam most ezt le, nekem ez egy kellemes emlék, ez jut eszembe az Auróra névről.

2023. febr. 19. 22:41
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nagyon szép név. Különleges, ritka, de mégsem megbotránkoztató. A becézései viszont nem tetszenek. A Rori nagyon nyelvtörő, gyerekek sokáig nem fogják tudni kimondani (kb. 4,5-5 éves korra alakul ki az r hang, ha nincs valami probléma), addig Joji vagy Loli lesz. Persze emiatt nem kell lemondani róla.

Nekem a Rori már fiús hangzású. Nekem a Szívek szállodája és Csipkerózsika jut eszembe a névről.

Adnám is egy megfelelő vezetéknévvel akár.

2023. febr. 20. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
24%

Izlések és pofonok.Szerintem borzasztó név egy gyereknek.Hadihajónak és egy botrányos punk zenekarnak jól cseng,de gyereknek ezt adni....

Mondjuk én már semmin nem csodálkozom a Maximilian után.Az is tetszik sok embernek.brrrrrr

2023. febr. 20. 20:04
 18/19 anonim ***** válasza:
37%
Már az első is Auróra lett volna, ha lány. Másodjára is megtartjuk, aztán kiderül, hogy lány lesz-e. Tudom, hogy létező név az Aura, de ha nagyon becézni akarnánk, akkor az lenne. Egyébként meg vannak nevek, amiket szerintem nem kell, mert önmagába szép, a becézései meg hülyén hangzanak. Ha becézni akarom, akkor arra lehet kismillió és egy dolgot kitalálni.
2023. febr. 26. 10:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Auri. Így is lehet becézni. Így olyan aranyos. De én csak gyerekként becézném. Szerintem is nagyon szép név, épp ezért nagy korában már kár is becézni.
2023. nov. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!