Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Auróra névről mi a véleményetek?

Auróra névről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Nem rég pattant ki a fejemből szerintem nagyon szép, külföldön elég gyakori de nem tudom itthon nem kapna miatta előítéletet. Szerintem nem Dzsenifer , Dzsesszika és hasonló. Még Elena, Olívia, Szofia, és Hanna esélyes

2023. febr. 19. 19:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon tetszik és nem gyakori. Mondjuk sima o-val, szerintem szebb.
2023. febr. 19. 19:42
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Az ovinkban van egy ilyen nevű (asszem pedasszisztens, de lehet, hogy óvónő - nem a mi csoportunk). Szerintem kimondottan szép név, bár a gyerekek nehezen mondják ki :D
2023. febr. 19. 19:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen nevű punk zenekar a 90"-es években.Nekem ez jut eszembe róla.Plusz egy orosz hadihajó.
2023. febr. 19. 19:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos név

(A punk zenekar megvan még 🤟)

2023. febr. 19. 19:50
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátom kislánya Auróra, Rorinak becézik.

Elsőre fura volt, beletört a nyelvem mire kimondtam de ugyanúgy megszokja az ember egy pár alkalom után mint bármelyik nevet.

2023. febr. 19. 19:56
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem rossz, de azért nem adnám. Rori és Auri becézéssel ismerek Aurórákat, egyik se az igazi nekem.
2023. febr. 19. 19:56
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem az egyik esélyes volt, ha kislány lett volna. Nekem a csillagokat az égen juttatja eszembe. Nyugalmat áraszt számomra. Egyszerűen imádom ezt a nevet.
2023. febr. 19. 19:59
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Túl kemény.
2023. febr. 19. 20:22
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nagyon tetszett. Úgy volt, hogy a lányom ezt a nevet kapja.

Aztán 2 nappal elöbb befektettek, a szobában volt egy csaj, aki mar megszült. Agyon tudtam volna csapni lapáttal. Baromi irritáló nő volt. Na az ő lánya is Auróra lett. Így konkrétan kb fél nap alatt megutáltam a nevet és lett a lányunk más.

2023. febr. 19. 20:24
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem szép név :) Simán adnám (amúgy az idősebbik lányom Olívia lett, így nyilván nálam az a fő befutó)
2023. febr. 19. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!