A bölcsödében szokás verni máshol is a gyerekeket?
Én teljesen elhültem! Második napja szoktatom a kisfiamat, az egyik kicsi megharapta a másikat, erre a gondozónő odament és jól szájon vágta. Mondván, hogy egy 2 éves gyereknek máshogy nem lehet megmagyarázni, hogy azt nem szabad. Én teljesen összetörtem és kétségbeestem, hogy ez történik?? Az iskolában nem pofozhatják meg a tanárok a gyerekeket mert hazamegy, elmondja.
A kicsikkel ezek szerint bármit megtehetnek,mert úgysem tudja elmondani?Legfeljebb bemagyarázzák a szülőnek, hogy nem tudja megszokni a közösséget és azért nem akar menni. Nálatok mik a tapasztalatok bölcsöde terén??
Megértelek hogy nem mersz szólni, mert nyilván a te kisfiadon állna bosszút, de az a baj hogy ha nem szólsz akkor is simán megütheti a gyermekedet, hiszen nyilván ő is fog "rosszalkodni" a bölcsiben. Azt hiszem én szólnék az igazgatónak, egyben kérném hogy a gyerekemet másik csoportba rakja át amíg ott van ez a szörnyeteg, mert nem merem otthagyni. Ha nem hajlandó erre akkor mehet a telefon a bölcsi védőnőjének és az önkormányzatnak. Tényleg, most jut eszembe hogy a bölcsiknek van hivatalos védőnőjük, ill. van kerületi/körzeti fővédőnő, lehetne nekik telefonálni első körben, mit tanácsolnak, stb., és kérni őket hogy a neveteket ne árulják el.
Anyu egyszer "felnyomta" az általános iskolát mert nyilvános megszégyenítést alkalmaztak nevelési célzattal, kijött pszichológus, nev.tanácsadó a suliba, nem is volt többet megszégyenítés, a nevünk nem derült ki.
Utolsónak-
Nem nem vagyok szent, de nem ütném meg a 2 éves fiamat, semmiért, másét meg főleg nem!!!!!!
Kedves 15,18-as!!!!
Nem tudom téged, hogy érne, ha ez a nevelési módszer fogadna amikor csemetédet kénytelen vagy bedugni egy olyan környezetbe ahol "képzett nevelők nevelik"!!
Kívánom, hogy éld át!
Hát ez nagyon durva...
Én egyszer saját magam mondtam a bölcsis gondozónőnek, amikor a fiam valami eszméletlen rosszaságot csinált, hogy ha legközelebb ez van, akkor nyugodtan csapjon a fenekére, és erre mondták, hogy ők ezt nem tehetik meg. Én ki merem jelenteni, hogy ahova az én fiam jár, ott senki nem üti a gyerekeket. De persze el tudom képzelni, hogy vannak bölcsik, ahol nem nagyon veszik figyelembe, hogy mit szabad és mit nem. De amúgy szerintem nem elég rátermett az, aki csak így tud fegyelmet tartani.
Sajnos sok rosszat lehet hallani a bölcsikről. Én nagyon örülök neki, hogy ilyen jó hely jutott nekünk, mert azt nem mondanám, hogy ezt választottuk, hiszen azért jár ide a fiam, mert itt lakunk. De örülök, hogy ide járhat, itt még a legszigorúbb gondozónőt is nagyon szeretik a gyerekek, sőt, a fiam egyenesen azt imádja a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!