Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekem apja direkt megenge...

A gyerekem apja direkt megenged mindent a gyereknek, itthon meg állandóan a balhé van emiatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elváltunk, két hetente megy egy hétvégére, ott is alszik.

7 éves, facebookot csinált neki, amikor megmondtam, hogy kicsi ahhoz, hogy facebookja legyen, és amúgy sincs szüksége rá. Direkt csinálja. Mindent megvesz neki, és meg is alázott ezzel a múltkor: szülinapjára rollert vettem volna neki, arra spóroltam össze a pénzt, erre az apja tegnap közölte telefonon, hogy holnap hozza a rollert neki (az apja tudta, hogy én akarom neki megvenni). Ezzel megint nagyobbat nőtt a lányom szemében az apja, én meg kisebbet. És megint én vagyok a rossz, megint velem vergődik, mert leültetem verset tanulni, meg be kell ágyazni, ott meg mostohaanyu megcsinálja ezeket helyette, mert otthon vakarja a punciját és annyi dolga van egész nap, hogy mosson-főzzön-takarítson (nincs gyereke, mielőtt megszólnátok, és nem home officeban dolgozik).

2023. febr. 17. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
17%
Jól teszi
2023. febr. 18. 12:36
 22/22 anonim ***** válasza:
0%
Oké, nincs helye egy 7 évesnek a Facebookon, de már megcsinálták, és simán megcsinálták volna az osztálytársaival is suttyomban, mert nincs rendes ellenőrzés. Én nem tiltanám el, ha már így alakult, mert akkor te leszel a rossz zsaru, de ha te ebben nem látod a lehetőséget, az nagyon szomorú, akkor te sem tudatosan használod az internetet, és ez nem jó.
2023. febr. 20. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!