Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekem apja direkt megenge...

A gyerekem apja direkt megenged mindent a gyereknek, itthon meg állandóan a balhé van emiatt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elváltunk, két hetente megy egy hétvégére, ott is alszik.

7 éves, facebookot csinált neki, amikor megmondtam, hogy kicsi ahhoz, hogy facebookja legyen, és amúgy sincs szüksége rá. Direkt csinálja. Mindent megvesz neki, és meg is alázott ezzel a múltkor: szülinapjára rollert vettem volna neki, arra spóroltam össze a pénzt, erre az apja tegnap közölte telefonon, hogy holnap hozza a rollert neki (az apja tudta, hogy én akarom neki megvenni). Ezzel megint nagyobbat nőtt a lányom szemében az apja, én meg kisebbet. És megint én vagyok a rossz, megint velem vergődik, mert leültetem verset tanulni, meg be kell ágyazni, ott meg mostohaanyu megcsinálja ezeket helyette, mert otthon vakarja a punciját és annyi dolga van egész nap, hogy mosson-főzzön-takarítson (nincs gyereke, mielőtt megszólnátok, és nem home officeban dolgozik).

2023. febr. 17. 13:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos ez ilyen, nalunk detto.

Alig varom, hogy idosebb legyen, es felnyiljon a szeme ...

2023. febr. 17. 15:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Pedig nekem lenne okom a gyereken keresztül fricskázni őt meg a kedves nejét. Úgy megbantam, hogy vele vállaltam gyereket, a gyereket nem bántam meg, de hogy kivel, azt igen.
2023. febr. 17. 15:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Undorító a te férjed is.

2023. febr. 17. 15:06
 14/22 anonim ***** válasza:
98%

Értem a problémád, de, hogy mostohaanyu vakarja e vagy sem ahhoz neked mi közöd? Egyáltalán hogyan keveredik ehhez a problémához? Sehogyan.

A probléma forrása csak is az exed

2023. febr. 17. 15:12
 15/22 anonim ***** válasza:
33%
Undorító a férjem? Hoppá, kicsit szerintem most kicsit messzire mentél.
2023. febr. 17. 15:12
 16/22 A kérdező kommentje:
Én lőttem messzire? Mindent megenged, mindent ráhagy a gyerekére, elkapatja. Nem ettől fogja szeretni a gyerek, ahelyett, hogy "besegítene" anyukának, hogy tanul a gyerekkel, hogy neveli (mert bizony-bizony ez is a dolga lenne), ahelyett mindent megenged neki, mert nem akar veszekedni. Igen, undorító.
2023. febr. 17. 15:18
 17/22 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk fordítva van😀Exfeleség csinálja ezt, ha mi venni akarunk egy cipőt amit megemlit beeloz, nyaralás megbeszéltünk hova mennénk mikor, szintén beeloz egy hónappal előtte ugyanoda elviszi😂😂Telefont akartunk venni szülinapjára, meg is beszéltük milyet akar, már indultunk volna hétfőn megvenni, erre vasárnap jött a kép, hogy anyuka kétszer annyi áron vett már. Nem tudom megerteni miert csinálja, mindig mi kerültünk eddig szar helyzetbe. Most már nem mondunk el semmit, csak h meglepő lesz😀így volt ez karácsonykor is, és tátva maradt a szája, hogy most nem sikerült beegetni. Fél a fejjel.
2023. febr. 17. 15:19
 18/22 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg undorító ez a minősítgető stílus, amivel az új párról, a párodról, meg vadidegen emberekről beszélsz. Lehet véleményed kulturált formában természetesen, ahogyan azt én is megfogalmaztam. De igazából innentől nekem mindegy, nem egy szinten kommunikálunk.
2023. febr. 17. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
Arra figyelj, hogy elvalt szülők gyereke sokszor kihasznalja mindket szülőt. Főleg ha nem is kommunikáltok.Lehet emlegette a lányod, hogy akarja azt a roller, és apja csak azért vette meg, mert milyenek a gyerekek, most kell ez azonnal. Így fogjátok hosszútávon elkapatni, hogy kihasznalja mindkét oldalt.
2023. febr. 17. 15:23
 20/22 anonim ***** válasza:
21%
Amugy itt felesleges válaszolni, csak azt pobtozzal fel ha apuka lehet szidni. Főleg ha van új párja. Ha az anyuka a gane, azt lepontozni. Van baj a fejekben rendesen. Meg a saját baráti körömben is van olyan, aki apukat szivatta ezerrel.... Miert ilyna hihetetlen, hogy a nők tudnak nagyon g@cik lenni?!
2023. febr. 17. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!