Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisbabás anyukák, hogy hordját...

Kisbabás anyukák, hogy hordjátok a hajatokat?

Figyelt kérdés

Amúgyis hullik, de a baba is belekap állandóan tépi, hiába van kontyba kötve, a tarkómnál is belekapaszkodik.

Ha vállra veszem eszi a copfom.

Emellé elég hülyén is állnak a kontyok, szeretném magam valamennyire szépnek vagy legalábbis nem egy kócos szörnynek látni mikor véletlenül elsétálok a tükör előtt.

Jelenleg hosszú hajam van, szeretném vállig érőre vágatni de nem jutottam el fodrászhoz még és bizonytalan is vagyok mivel abból magas kontyot se lehet csinálni.

2023. febr. 10. 17:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%

Fenékig erő dús, festett hajam van. A babás korszak után jön a mindig leguggolos, utána szaladnos stb. Ezért levagatni asszonyosra szerintem nem éri meg..

A konty nem csak olyan lehet ami slmapos. Fonás, copd stb de amúgy majd megtanulja hogy a haj nem játék. Azért a noiessegedet nem kell eldobni

2023. febr. 10. 18:46
 12/25 anonim ***** válasza:
46%
Vagy kirngedve de akkor tuti elkapja a 7 hetes babám, vagy copfban, kb hátközépig ért,kicsit levágattam, most is bőven váll alá ér
2023. febr. 10. 18:49
 13/25 anonim ***** válasza:
70%

Váll alatti a hajam. 4 éve "gyeskontyba" van. (4 és 1.5évesek).

Én mar kiengedve nem is érzem jól magam 🤣

Ja és boltba, városba, mindenhova is így megyek. Én imádom.

2023. febr. 10. 20:04
 14/25 anonim ***** válasza:
66%
Kalászfonás+otthonra sapka, amire színes szalagok vannak varrva, lelógósak. A hajam helyett azt vadássza :-) Mikor hurciban a hátamon vittem nyáron, utcára is felvettem, szerintem hippinek néztek.
2023. febr. 10. 20:19
 15/25 anonim ***** válasza:
68%
Ugyanez volt nalam is...derekig ero hajam volt...levagattam vallig erore,hogy ne kelljen osszefogni...ket napig birtam.ugyanugy osszefogom mint amikor hosszu volt,csak most meg szarabbul is all mint amikor a hosszu volt osszefogva
2023. febr. 10. 20:31
 16/25 anonim ***** válasza:

Váll alá érő hajam van. Itthon általában copfban van, egyébként kibontva hordom.

De mióta a fiam fel tud állni, általában a hajamba akar mindig kapaszkodni. Szóval azóta fogom össze itthonra.

2023. febr. 10. 20:36
 17/25 anonim ***** válasza:
73%
Hátközépig ér, konty, vagy befonom. Hlye lennék rövidre vágatni, azzal sokkal több a meló.
2023. febr. 10. 21:55
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Nekem sosem tépte a hajam a gyerek, de kiengedve véletlenül is telement a szája, így mindig copf. Derékig érő hajam van, magasra copfolom és rakok bele 4-5 színes hajgumit. Ha olyan kedvem van, akkor teljesen az egyik oldalra rakom fel, hogy aszimetrikus legyen. Munkában sem lógathatom bele mindenbe, így is nekem teljesen jó megoldás, egyáltalán nem érzem igénytelennek.
2023. febr. 11. 06:12
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Sosem hordanám gyeskontyba. A legrettenetesebb frizura, minden más csak utána jön. Nem is értem, hogyan hordhatja valaki azt az öregasszonyos frizurát, mikor csomó másféleképpen össze lehetne fogni.
2023. nov. 22. 11:01
 20/25 anonim ***** válasza:

19

Gyerekek előtt is imádtam a “pánikgomb” frizurát.

Ne vonjuk le messzemenő következtetést egy hajviseletből..!

2023. nov. 23. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!