Anyukák! Olvastátok, hogy a sarka kata már megint fotózkodni akar? Én nemértem ezt a nőt! Múlkor az volt a cimlapokon, hogy ő több gyereket nem szül, meg mennyire kimeritette a szülés, holott császár volt. Más is szült gyereket!
fotózás miatt hagyja csak el, nem?
Sarka Kata elhagyja Hajdút
2010.10.04 07:57.57 | Permalink | Blikk
Két hét távollétről van szó, de Hajdú Péter nem tudja, mi lesz. Kata mégis vadul fogyókúrázik
Mondjuk neki az alakja munkaeszköz. Az első gyerekét tudtommal szoptatta.
Tényleg nem egy észlény a csaj, de azért nem kéne túlzásokba esni, nem tudhatjuk milyen anya.
Nem érdekel,hogy fotózkodik.Butának tartom nagyon,láttam a főző showban..ááá..
De védelmére legyen,nem azért mondta,hogy nem szül mégegyszer,mert fájdalmai voltak császármetszés mellett.Hanem ami utána következett.Belázasodott,begyulladt a műtét helye,ujra felkellett nyitni a sebet.Nem kedvelem,de ha ez velem történne én is tennék ilyen kijelentést biztos amig friss az emlék.Hidegn hagy,hogy levetközik,de valahol irigylem is.Én 18hónapja szültem császárral és a hasam még mindig akkora,mintha elmaradt volna a műtét.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!