Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Olvastátok, hogy a...

Anyukák! Olvastátok, hogy a sarka kata már megint fotózkodni akar? Én nemértem ezt a nőt! Múlkor az volt a cimlapokon, hogy ő több gyereket nem szül, meg mennyire kimeritette a szülés, holott császár volt. Más is szült gyereket!

Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 13:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
A 13 34 -essel!
2010. okt. 4. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
én ma a villamoson utazva láttam egy úr kezében a blikk címlapján ez állt:Sarka Kata elhagyja Hajdút és viszi a két gyereket is!szóval ma épp ez a sztori róluk!szánalom!
2010. okt. 4. 14:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Csináljon amit akar... Személy szerint amúgy sose bírtam ezt a nőt (hát végülis ki ez és mit tett le az asztalra?), persze azt nem tudom, hogy milyen anya, hogy bánik a gyerekeivel, de engem tökéletesen hidegen hagy, hogy fotózkodik-e vagy sem. Az, hogy szülés után ennyivel már a régi az alakja, az pusztán szerencse. Ilyen az alkata és kész.
2010. okt. 4. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:

fotózás miatt hagyja csak el, nem?

Sarka Kata elhagyja Hajdút

2010.10.04 07:57.57 | Permalink | Blikk

Két hét távollétről van szó, de Hajdú Péter nem tudja, mi lesz. Kata mégis vadul fogyókúrázik

2010. okt. 4. 15:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Milyen anya lehet,ha fontosabb az alakja,minthogy a gyerekét szoptassa?
2010. okt. 4. 15:46
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk neki az alakja munkaeszköz. Az első gyerekét tudtommal szoptatta.

Tényleg nem egy észlény a csaj, de azért nem kéne túlzásokba esni, nem tudhatjuk milyen anya.

2010. okt. 4. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel,hogy fotózkodik.Butának tartom nagyon,láttam a főző showban..ááá..

De védelmére legyen,nem azért mondta,hogy nem szül mégegyszer,mert fájdalmai voltak császármetszés mellett.Hanem ami utána következett.Belázasodott,begyulladt a műtét helye,ujra felkellett nyitni a sebet.Nem kedvelem,de ha ez velem történne én is tennék ilyen kijelentést biztos amig friss az emlék.Hidegn hagy,hogy levetközik,de valahol irigylem is.Én 18hónapja szültem császárral és a hasam még mindig akkora,mintha elmaradt volna a műtét.:)

2010. okt. 4. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!