Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy jött meg az első...

Kinek hogy jött meg az első mensije a szülés (császár) után?

Figyelt kérdés
majdnem 8hete szültem.Tegnap kicsit épphogy véreztem,estére semmi,azota is csak néha jönnek barna darabok.Ez normális?És mostanában elég sokat szédülök.
2009. szept. 15. 06:31
 1/3 anonim ***** válasza:

császároztak, és 4 hónapos volt a picur mikor megjött a menszim. rendesen, mint terhesség elött, 5-6 napos volt

közben még volt tejcsink is, de nem tudom, hogy emiatt, vagy ettől függetlenül, de menszi után jelentősen apadt, majd elfogyott a tejcsink :(

2009. szept. 16. 21:15
 2/3 anonim válasza:
Én 9 hete szültem császárral és a 8-ik héten már megjött a menszeszem.Most többet tart mint szokott,már a 10-ik napnál tartok,és szülés elött csak 6 napot tartott.Lehet,hogy közbejátszik az is,hogy a 6-ik héttől szedek fogamzásgátló tablettát.
2009. szept. 19. 22:31
 3/3 anonim ***** válasza:
A szakirodalom szerint 6 hétig tart az un. gyermekágyi vérzés, utána kis szünet és akkor jön meg a menzesz, de szoptatás alatt, ha jól tudom, nem, ennek ellenére teherbe lehet ilyenkor esni.
2011. márc. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!