Egy 1 éves gyerekkel már lehet buszozni?
3 hónapos korától már Pestre kellett hordanunk a lányunkat a SOTE 1-re.
Vonat, villamos,busz, mindenen utaztunk.
Szerintem észre se vette :).
2!
Lehet, hogy meglepő lesz, de babakocsiban.
A legtöbb buszon van babakocsis hely.
A kocsit le kell fékezni.
Eddig hol éltetek, barlangban?
Nők ezrei tömegközlekednek napi szinten csecsemőkkel is, nemhogy 1 éves kisgyerekkel...
Az 1-1.5 óra nem rövid út. De lehet elalszik közben. Te ismered, milyen természet, elüldögél-e annyi időt.
Vihetsz magaddal könyvet, amit nézegethettek. Legyen nálad innivaló, olyan üvegben, amiből tud úgy inni, hogy nem önti le magát. Meg valami ennivaló, ha már eszik olyat. Úgy időzítsd, hogy 2 étkezés között menjetek, hogy ez ne legyen gond.
A távolsági buszon meg kell kérdezni, hogy fel ieted-e a kocsit, van-e olyan hely. Vagy le tudják tenni a csomagtartóba.
Egész napos fürdőzés után biztos jó fáradt lesz a gyerkőcöd: vagy végig alussza hazafelé, vagy végig sírja. Nekem mindkét típusú gyerekből van. :-) Én mindig hordozóban vittem a gyerekeimet, nekem simán elaludtak, de szerintem max. 1 óra távolságra.
A fiam kb.4 hónapos volt, amikor először buszoztam vele. Babakocsiban természetesen.
1 éves gyerek is simán elüldögél a babakocsiban. Csak arra kell figyelni, hogy olyan busz legyen, amire fel lehet vinni a babakocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!