Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sírtatok már olyan ok miatt,...

Sírtatok már olyan ok miatt, ami a gyereketekkel volt kapcsolatos (negatív értelemben) ?

Figyelt kérdés

Pl. betegség, baleset, büntetés, valaminek a rossz kihatása, stb.

Mik fordultak elő veletek eddig a gyerekkel kapcsolatban ami kihozta belőletek a sírást?

2023. jan. 17. 14:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

A nemalvás.

15 hónapos. Születése óta jobb éjszakákon is 5-6x kel.

Mostmár olyan szinten kivagyok, kb minden este bőgök.

Mellette van egy 4évesem, aki folyamat dacol velem, szófogadatlan. A kettő együtt borzalom.

2023. jan. 17. 14:07
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Mikor vigasztalhatatlanul sírt és nem jöttem rá mi baja 3 hetesen.
2023. jan. 17. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Kamaszodás.Van,hogy a viselkedése miatt tudnék sírni.De máskor meg egy angyal.Elmúlik.Ezzel vígasztalom magam.
2023. jan. 17. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Szintèn nemalvás miatt..
2023. jan. 17. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Babaként 6 hónaposan kellet neki egy zacskó infúzió összevissza szúrták mire vénát találtak, hát nem tudom melyikünk sírt jobban.

Borzasztó volt, hogy egyszerűen hagynom kellet.

2023. jan. 17. 15:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egy hetesen tévesen egy halálos betegséget diagnosztizáltak a kislányunknál és azt mondták, hogy legjobb esetben is hónapjai vannak. Aztán két hónap múlva kiderült hogy teljesen más a baja, agykárosodást szenvedett. Ebben az időszakban rengeteget sírtunk. Később amikor szembesültünk vele, hogy pontosan mekkora sérültséggel fog élni. Amikor szakértő elmagyarázta, hogy hol hibáztak az orvosok. Amikor súlyos rohamot kapott 3 évesen és majdnem belehalt és sok-sok lélekörlő pillanatban az elmúlt 6 évben.
2023. jan. 17. 15:08
 7/11 A kérdező kommentje:
#6 elnézést a kérdésért, de szabad tudni, mik a további kilátások? Mennyi esélye van?
2023. jan. 17. 15:18
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Persze

Nem alvád miatt

Elején sajnáltam a hasfájás miatt

Volt egy alkalom, amikor műtétnél nem voltam jelen, mert magam is kórházban voltam

Amikor kegyetlenül megütőtte magát részben az én hibám miatt

Pedig nem is vagyok bőgőmasina

2023. jan. 17. 16:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem alvás miatt, jobb napokon is 10-15x felébred. 1 éves, pokol az altatás, bármikor is.
2023. jan. 17. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Amikor súlyos baleset érte az én hibámból, és többhetes kórházi kezelés lett a vége. Szerencsére teljesen felépült, de akkor az első napokban sokat sírtam.
2023. jan. 17. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!