11/18 anonim válasza:
Amolyan nem rossz, de tudok jobbat is esete.
12/18 anonim válasza:
Nem, az én időmben tucatnév volt, és mindig társaság középpontja menő csajokat hívtak így, szóval nem.
13/18 anonim válasza:
Anyukám ezt a nevet akarta nekem adni,de az orvosa lebeszélte mondván túl hosszú, legyek inkább Cintia. Így az lettem. Egyébként semmi gond nincs az Adriennel, szerintem nagyon szép. 🤗
14/18 anonim válasza:
Adrienn vagyok,nincs problémám a nevemmel,de természetesen így a gyermekemnek nem adnám.
15/18 anonim válasza:
Szép név, de én nem adnám, mert vannak, amik jobban tetszenek.
16/18 anonim válasza:
14-es vagyok,illetve nálunk a férjemnek,és nekem is A-betűs keresztnevünk van,így a gyermekeimnek is ezzel a betűvel kezdődő nevet adtunk.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Adrienn vagyok. És a kislányom is. "A" betűs nevet akartam. Ami szóba került volna még foglalt volt.
2023. jan. 18. 20:01
18/18 anonim válasza:
Nekem egy kicsit kemény, szigorú hangzása van, talán, csak mert ismerek ilyen nevű, ilyen jellemzőjű embert; de amúgy meglehetősen szép névnek találom. Szívesen viselném, szívesen lennék Adrienn. Még esetleg adnék mellé valami lágyabbat második keresztnévnek; pl Odett, Klaudia, Ilda, Tilda, Kinga, Norina, Zita, Szofia, Szofianna, Judit, Krisztina, Melinda, Noémi, Dorotina, Etelka, Johanna, Dalma, Bogdána, Leila, Tiana, Olga, Orsolya, Leonóra, Zelma, Anzelma, Marianna, Marina, Gabriella, Hilda, Henriett, Tamara, Rita, Erika, Hajnalka, Mihaéla, Viviána, Letícia, Izolda, Amarilla, Amandina, Amélia, Donáta, Xénia, Inez, Natália, Natasa, Virgínia
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!