Volt már ilyen valakinek, hogy egyszer előre, majd hátrahajló méhet láttak az orvosok? Vagy ezt nagyon benézte valaki…
Elméletileg akinek hátrahajló méhe van, annak szülés után is hátrahajló lesz, illetve az előrehajló előrehajló marad utána. A méhlepény tapadása az fix. Vagy elöl, vagy hátul tapad. Nem vándorol.
Első szülésnél végig előre hajló méhem volt, szülés utan a kontrolon is. Rá nem egész 2 évre lettem újra terhes, ott hátrahajlór írtak. Utana vizsgálaton is. Majd utána előrehajlót. 6hetesen megint hátrahajlónak írták. 15hónapja szültem, most egyéb okokbol voltam dokinál, megint előre hajló.
Elsőnél végig mellső fali lepényem volt.
Masodiknál megállapításnál mellsőt mondtak.
12hetesen hátsót. 17hetesen hátsó, 18hetesen mellső. 30hetesen mellső, 37hetesen hátsó.
Igazából semmit nem befolyásol, semkit nem vettem észre ezekből. De párszor jól benézték az tuti.
Köszönöm a válaszokat. Nekem is egyébként a placenta helyzete volt a legfurcsább, hogy az hogy vándorolt mellsőből hátsó falira.
A méhem nekem is eredetileg előre hajló, az első terhességemnél végig az volt a leleteimen, mondjuk ott nem vizsgáltak különböző orvosok, csak a sajátom. Most is előre hajlóval indultam és abból lett ez az összevisszaság. De akkor a második válasz alapján már látom, hogy ilyen másnál is előfordult…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!