12.hetbe léptem és mikor még tutam hogy 8.hetes vagyok akor éreztem hogy mindenrendben,de mostúgy érzem valami baj van nem véreztem csak attól lélek baja van ez normális ?
Figyelt kérdés
Segítenének2023. jan. 2. 19:24
1/19 anonim válasza:
Nem normáis.
Nem tudunk ezen mi segíteni, neked kéne rendet tenni a fejedben.
És kihasználni ezt a 9 hónapot tanulásra, önfejlesztésre. A gyerek érdekében, mert ebből neki is hátránya lesz.😒
3/19 anonim válasza:
Mondjuk az is megér egy misét, hogy hogy nem vesz észre valaki a 8. hétig egy terhességet...
4/19 A kérdező kommentje:
anonim úgy hogy még előző hónapban akor meg volt utána meg kesset de szerintem te se ertesz ehez szóval én is tudok bunkó lenni
2023. jan. 2. 19:34
5/19 anonim válasza:
Szegény gyerek..
Bár amilyen szerencsés a fajtád, egészségesen fog születni, csak a neveltetése lesz elszúrva.
6/19 A kérdező kommentje:
Lattom unatkozol 🤣
2023. jan. 2. 19:51
7/19 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak! Igen, természetes egy bizonyos szintig, hogy aggódsz, de a stressz nem tesz jót a babának! Ha baj van, vagy lesz, akkor is így fog történni, ha idegeskedsz rajta, és akkor is ha nem. Szóval bízz a babában és ne idegeskedj!
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. jan. 2. 20:02
9/19 anonim válasza:
Én is ezt éreztem a 12 hétig, hogy baj van.. Előtte volt missed abom, 8 hetesen ment el a baba. Most 35 hetes vagyok nemsokára érkezik a kislányom! ❤️
Orvoshoz menj el
12 h uh-n nem voltál?!
10/19 A kérdező kommentje:
Mivel most lettem az így csak péntekre kaptam
Amúgy gratulálok hozzá jó egészséget ❤️
2023. jan. 2. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!