Reális a teszt vagy még várjak vele?
Az előre jelzett menstruációs ablakocskáim szerint beléptem a menstruációs időszakomba.
A ciklusom kaotikusabb az utóbbi 1 évben (30.-35. nap), de legutóbb a 28-29. napra jött meg a menzeszem. Ma a 31. napban vagyok a ciklusomnak.
Elméletileg december 15-től volt peteérésem és azon a pénteken védekezés nélkül (megszakításosan) együtt voltunk a férjemmel.
Az együttléttől számítva a megtermékenyülési időszak (10-12 nap) letelt - elméletileg. Teszteltem 3 nappal ezelőtt: negatív. Ma reggel is teszteltem 10-es érzékenységű teszttel, újra negatív. Nem gyúrunk a babára, csak kíváncsiság, h peteéréskor ennyiből összejöhet-e. 3 napja menstruációs jeleim vannak: derékfájás, mellfeszülés és fájás. Viszont ezt a terhesség jeleinek is írták. 😅
Légyszi, ne ugorjatok a torkomnak ha valamit nem jól tudom vagy érthetetlen a megfogalmazás.
Ennyi idő elteltével reális lehet a teszt eredmény? Vagy még mely napokon érdemes csinálni, h legyen értelme és ne legyen kidobott pénz?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!