Hány kilóig cipeltétek a gyereket hosszabb távon?
Hati hordozóeszközben 20 km-t is még 15 kg-nál is.( túra)
Amúgy 1,5 èves korban már sétàltak, vagy futóbicajoztak. Néha még hordoztam őket, ha elfàradtak, de olyan távra csak kiràndulàsra vagy túrára mentem velük gurulós eszköz nélkül.
Előtte volt babakocsi is, de inkább magamon vittem őket.
Uhhh a lányod hatamas amúgy
Az 5 èvesem nincs ekkora 🙈
11-12 vagyok
175 magas vagyok
Apukám 195
Anyukám is magas
Tesóm
Férjem nem, de tesója is 187
Szóval ez önmagában nem jelent semmit, de a kérdés szempontjából lényegtelen
Súlytól függetlenül ovis gyeteket nagyon külonleges esetben cipelek, de A-ból B-be biztosan nem.
3,5 évesen kezdett pótkerék nèlkül már biciklizni tanulni.. a nagy
Kicsi pótkerékkel már próbálkozik, teker is ő most 3 éves
Mi a hosszabb táv? 20 kilós a 8.5 éves 132 centi magas lányom, és tegnap este elesett, kb 150 métert vittem, utána is azért raktam le, mert már nem fájt neki annyira, tudtunk haladni. 168 centis 58 kilós nő vagyok, aki nem sportol.
Túrázni nem vinném, sem egyenetlen talajon nem tudnék vele így haladni, háti hordozónk mondjuk sosem volt, se más ilyesmi, általában kézben vittem.
A mozgáslemaradásotok durva, nekünk(meg a legtöbb gyereknél) annyival könnyebb, hogy mikor rám csimpaszkodik átkulcsol a lábával és valamennyivel tartja magát, tehát nem a z egész 20 kilót cipelem, hanem kb a kétharmadát. Amikor alszik, sokkal nehezebben emelgetem és viszem a helyére, mint mikor ébren rajtam csüng.
Fiam is 3.5 éves, 19kg, 110cm.
Nincs az az isten, hogy cipeljem. Felvenni fel veszem néha, de ez is ritka. Kb 1.5 éves korától nem cipelem.
Lányom 15hónapos, 9kg. Hiába jár 10hónapos kora óta, őt sokat cipelem. Ha a 2 gyerekkel megyek akkor mindig, mert 2fele futnának
A mi babakocsink 22 kilót bírt és a 116 centis gyereknek is kényelmes volt. Mikor eltörte a labát, bizony elővettük, és használtuk.
Kis utánajárással eddig se kellett volna cipelned.
De egy 3,5 éves gyereket ha egészséges már egyébként se kellene. A megkésett mozgásfejlődésű gyerekemet se cipeltem. Toltam 3 éves koráig, azt is csak ha több átszállással mentünk gyógytornára, egyébként sétált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!