Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 19 hónap lesz a két picink...

19 hónap lesz a két picink között. Ti cipeltétek a "nagyot" pocakkal?

Figyelt kérdés
Most 13 hós, a pici bent meg a 4. és 5. hónap fordulóján van. Most kezd igazából pocakom lenni. A "nagy" még nem jár. Muszáj cipelnem néha. Meg emelgetnem. Ti hogy csináltátok/csináljátok?
2010. szept. 15. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
57%

Persze, ezt nem tudod kivédeni. És nem is indokolt, ha nem vagy veszélyeztetett terhes.

Én még csak 2 hós terhes vagyok, a lányom 23 hós. Még őt is cipelni, emelgetni kell sokszor. (kiságy, fürdés, stb. stb. )

Nem lesz semmi bajunk szerintem, ezt ki kell bírni a pocaklakóknak. Persze, nagy sétákra ne indulj kezedben a nagyyal.

2010. szept. 15. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem 13hónaposan indult el a nagy.De igazándiból akkor is cipelni kellett.Olyan 15hónaposan már fogjuk rá stabilan ment.A lényeg,hogy ne hasizomból emeld.és nem lesz gond.Úgyis érzed,ha már nehéz.Pl én 15hónaposan szoktattam ki a kiságyból,hogy oda se kelljen beemelni,és mire jön a tesó,addigra ne legyen belőle gond.a kádból nem a magasan lévő pelenkázóra tettem,hanem egy sámlira ültettem és úgy töröltem öltöztettem.Ágyon meg pelusoztam.Az etetőszékből átszoktattam az asztalhoz.és kézen fogva addig is sétált.Sokat engedtem egyedül menni,hagytam kibontakozni....és ha sírt nem kaptam föl egyből,hanem leguggoltam és úgy próbáltam megnyugtatni.

Mire igazán nagy pocakom lett,addigra nagyjából jobb lett a helyzet,csak akkor meg loholni nem bírtam utána.

Nálunk is 19hónap és 4nap a korkülönbség.Most békésen szuszog a majdnem 23 és a majdnem 4hónapos fiam is :-)

ha gondolod írhatsz privit,szívesen válaszolok ha van időm

2010. szept. 15. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
23 hetes vagyok a nagy 2 éves. Ma 2 órát sétáltunk néha felveszem. A bevásárlókocsiba berakom, 3. on lakunk, cipekedek. Semmi bajunk.
2010. szept. 15. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

25hetes vagyok, a nagy 15hónapos... Ugyan megy egyedül, de nem bír sokat, babakocsit nem viseli el...

Szerinted ki cipeli helyettem. Még fel tudom venni a kengurunkat vele, és úgy viszem hosszabb távon, ha csak kicsit akar pihizni, akkor ölben.

Sajnos mást nem tudok csinálni. Mikor van velem valaki, persze pofátlanul lepasszolom, de az esetek 98százalékában én cipelem a 11kgs popókáját... Ha nem bírom, akkor hagyom hisztizni, és jön szépen csendben persze keresek helyet, hogy pihenni tudjon.

Gondolkodtunk volna előbb ezen:D szoktam mondani... sebaj így is jó lesz. Ne aggódj, jelzi majd a tested, hogy na most elég az emelgetésből.

2010. szept. 15. 13:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze cipelheted nyugodtan. Nekem 21 hónap van a kettő között és az elsőt végig cipeltem és ölben is altattam egészen a szülésig. Ráadásul január volt és jó nagy hó is volt meg minden. Muszáj megjegyeznem hogy a szomszéd első babás anyuka meg 2kg-t nem tud hazacipelni a boltból, mert Ő terhes és nem szabad cipekednie. Nagy szemekkel néztem rá hogy a másodiknál mit fog csinálni? Tényleg senki nem cipeli helyetted.
2010. szept. 15. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!